Menu
Sluit
Cabaretavond | Javier Guzman
 • Cabaret

Cabaretavond | Javier Guzman

Guzmán (reprise)

Wo 12 augustus 2020 - 20:00

Theater aan de Parade - Pleinzaal

Kaarten bestellen Nog niet beschikbaar Geweest Laatste kaarten Uitverkocht Niet te koop

  Overige speeldata

Prijzen

Prijzen nog niet beschikbaar

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:00 uur
 • Geen pauze
 • Einde 20:50 uur

Extra informatie

Inclusief drankje

Cabaretavond: elke woensdag in augustus geniet je van 3 voorstellingen & 3 drankjes voor slechts €35,-!

Selecteer tickets (met de juiste aanvangstijd) en de korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje.

Cabaretavond woe 12 aug - 1e editie     

19:30-20:20 Jeroens Clan
20:30-21:20 Marco Lopes 
21:30-22:20 Javier Guzman 

Cabaretavond woe 12 aug - 2e editie

20:00-20:50 Javier Guzman
21:00-21:50 Jeroens Clan 
22:00-22:50 Marco Lopes

Javier Guzman

In Guzmán kijkt Guzman terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt hij dingen die je nog niet van hem wist. 

Na zijn zesde Sinterklaasconference en tweede Oudejaarsconference in 2018 speelt Javier nu zijn negende show Guzmán. Het is het tweede programma in een trilogie, die begon met Ga-Bie-Jer en afgesloten zal worden met Francisco. In Guzmán kijkt Guzman terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt hij dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet. Het zijn onder andere juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar deze avond wel. Dat staat nu al vast. De levensloop van Javier heeft ridicuul veel gelijkenissen met het land waar hij al vanaf zijn zeventiende op de planken staat. Ben erbij!

In Guzmán legt Javier op unieke wijze een verband tussen zijn grootste familiegeheim en de huidige politieke ontwikkelingen. Een persoonlijk, ragfijn topprogramma. Javier speelt als vanouds een absolute topvoorstelling.

Javier Guzman (1977) is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Hij is geboren op Gran Canaria en is op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd. In 1998 studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. In het derde jaar van deze opleiding (2002) won hij zowel de jury als publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. In 2003 studeerde hij af en zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. Hij is ondertussen niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene. Inmiddels heeft hij maar liefst zes sinterklaasconferences, twee oudejaarsconferences en negen avondvullende theaterprogramma’s op zijn naam staan.

Corona-maatregelen
We kijken er naar uit om u weer te mogen verwelkomen in ons theater. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten staat voorop. Tijdens het gehele theaterbezoek wordt rekening gehouden met de 1,5 meter-regel en er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen. Bekijk hier hoe wij omgaan met het coronavirus.

Fotograaf: Anke van der Meer


Javier Guzman is onderdeel van DIS NIE NORMAAL - de zomer van Theater aan de Parade en onderdeel van De Bossche Zomer.

Wo 12 augustus 2020 - 20:00

Theater aan de Parade - Pleinzaal

Kaarten bestellen Nog niet beschikbaar Geweest Laatste kaarten Uitverkocht Niet te koop

  Overige speeldata

Prijzen

Prijzen nog niet beschikbaar

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:00 uur
 • Geen pauze
 • Einde 20:50 uur

Extra informatie

Inclusief drankje