Menu
Sluit

Kaartverkoop

Online kaarten kopen
Via het programma-overzicht kun je gemakkelijk kaarten bestellen. In de meeste gevallen kun je zelf je stoelen kiezen. Je kunt je kaarten bestellen met een persoonlijk account en je ontvangt de kaartjes in je mailbox. Hier kun je ook je tickets vinden. 

Ondervind je problemen bij het online bestellen? Hier lees je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Uiteraard kun je ons ook bellen voor assistentie, wij staan voor je klaar!

Je kunt je bestelling betalen met iDeal, creditcard (MasterCard of Visa), onze eigen cadeaukaart of de Podium Cadeaukaart. Onze eigen cadeaukaarten zijn inwisselbaar in je eigen account.

Je kunt e-tickets tonen op je smartphone of de kaarten printen. Heb je geen printer? Dan kun je er ook voor kiezen om de kaarten naar je huisadres te laten sturen. Je betaalt hiervoor € 2,50 per bestelling.

Telefonisch kaarten kopen of aan de balie
Kaarten reserveren kan telefonisch. Je krijgt een betaallink toegestuurd per e-mail, of je kunt ervoor kiezen om je kaartjes bij de balie te betalen en op te halen. Totdat het nieuwe theater geopend is, is onze theaterkassa open voor bezoekers, maar alleen op afspraak. Na één week vervalt je reservering. Let op: onze theaterkassa op locatie is PIN-only. 

Voorstelling uitverkocht?
Houd vooral de website in de gaten. De kans is groot dat er in de loop van het seizoen nog kaarten worden teruggegeven. Ook kun je telefonisch informeren of er kaarten zijn vrijgekomen. Het is zeker de moeite om op de avond van de voorstelling even te bellen of naar het theater te komen. Niet afgehaalde gereserveerde kaarten worden vanaf een half uur voor aanvang vrijgegeven voor verkoop. Vanaf 1 maand voor de voorstelling kun je je op een wachtlijst laten plaatsen. Bel hiervoor naar de afdeling Tickets & Service.

Kaartverkoop door derden
Je kunt het beste je kaarten bij ons kopen. Voor sommige voorstellingen kun je ook kaarten kopen via de volgende door ons erkende verkoopadressen: Eventim en Nationale Theaterkassa. Het is niet toegestaan om kaarten met winstoogmerk door te verkopen en/of aan derden te verstrekken. Wij raden af om kaarten te kopen via niet-erkende verkoopadressen. Zij kunnen de kaarten onrechtmatig bezitten. Bovendien betaal je vaak onnodig hoge bedragen, krijg je geen geld terug bij annulering en kunnen wij de geldigheid van het toegangsbewijs niet garanderen. Bovendien kunnen we je niet bereiken in geval van verplaatsing of annulering.

Theater aan de Parade is niet aansprakelijk voor 'illegale' kaartverkoop en/of nalatigheid van of oplichting door derde partijen. Op vertoon van een ongeldig of illegaal verkregen ticket behouden wij het recht om bezoekers de toegang tot een voorstelling te weigeren. Bovendien kunnen deze kaarten niet geruild worden. Meer informatie vind je op www.weetwaarjekoopt.nl.

Je toegangsbewijs
E-tickets ontvang je in je mailbox. Wanneer je kaarten hebt gekocht met je account, kun je de kaarten ook terugvinden onder ‘Aankomende voorstellingen’ in je persoonlijke account. Je mag de kaarten tonen op je smartphone of de kaarten printen. Heb je geen printer? Dan kun je de kaarten naar je huisadres te laten sturen. Je betaalt hiervoor € 2,50 per bestelling.

Toegangsbewijs kwijtgeraakt? 
Heb je e-tickets gekocht? Dan kun je deze opnieuw downloaden via 'Mijn account’ op onze website. Heb je traditionele kaarten ontvangen? Op vertoon van een geldig identiteitsbewijs kun je een kopie aanvragen bij de theaterkassa. Hiervoor brengen wij per ticket €1,00 administratiekosten in rekening.

Ben je onverhoopt verhinderd?
Natuurlijk kan het eens voorkomen dat je verhinderd bent voor een voorstelling. Gekochte kaarten kunnen tot uiterlijk 3 dagen* voor de voorstellingsdatum ingeruild worden voor kaarten van een andere voorstelling of voor een cadeaubon, die 2 jaar geldig is. De reeds betaalde transactiekosten van €2,85 worden niet vergoed.
Ruilen van méér dan 10 toegangsbewijzen kan tot uiterlijk 1 week voor de voorstelling. 

Voor e-tickets kun je een e-mail sturen naar kaartverkoop@theateraandeparade.nl. Vermeld hierin, naast de gegevens van de betreffende voorstelling, je naam, adres en het e-mailadres waarmee je de kaarten besteld hebt.

Algemene leverings- en bezoekersvoorwaarden
Wanneer je kaarten koopt bij Theater aan de Parade stem je in met onze Algemene Voorwaarden. Wanneer je Theater aan de Parade bezoekt gelden de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de bij de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties aangesloten Theaters en Concertzalen (VSCD), van juli 2021.