Menu
Sluit

DIS NIE NORMAAL: hét Bossche Zomer programma van Theater aan de Parade

Een allerlaatste zomerprogrammering van Theater aan de Parade, waarin niets is zoals het was of zoals het wordt. In een bijna ontmanteld theater vol geschiedenis en verhalen zoeken we - op 1,5 meter afstand - naar intimiteit. Dat klinkt niet normaal, dat klopt. Dat noemen we het nieuwe normaal. Tot we allemaal weer lekker normaal mogen doen.

Klik hier voor het hele programma & tickets!


DIS NIE NORMAAL is hét Bossche Zomer programma van Theater aan de Parade. Laat je nog één keer onderdompelen in de magische wereld van theater, nog één zomer voordat we de deuren van het pand aan de theater definitief sluiten. 

Cabaretiers, Bossche helden, Jazzclub de Parade, muziektheater over een dakloze vader, Thaise funk, het Bossche dictee, spoken word, alsnog die sportzomer, theater voor de allerkleinsten, klassieke muziek met een zak vol lekkers en hier en daar wat seks. En dat allemaal op het beton, tussen de schuifdeuren, op een trap en pak er maar een tasje bij voor je drankje.

Wat ook niet normaal is, is onze line up: o.a. de première van de nieuwe voorstelling van Kirsten van Teijn, Karsu, Sven Ratzke, Ilay den Boer, de Sekszusjes, Javier Guzman, The Kik, John Buijsman, De 3 W’s, Lois van der Ven, Dirk Scheele, philharmonie zuidnederland, IVC en nog vele anderen. Niet normaal hoe leuk de zomer in Theater aan de Parade wordt! Het hele programma vind je hier

Start kaartverkoop

De kaartverkoop start als Pasen en Pinksteren op 1 dag vallen of op 1 juli. Het hangt er even vanaf welke dag normaliter eerder valt.

De Bossche Zomer

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 vindt in ’s-Hertogenbosch De Bossche Zomer plaats. De Bossche Zomer zorgt voor bijzondere ontmoetingen voor bewoners, bedrijven en andere initiatiefnemers. De Bossche Zomer geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Ruimte aan ondernemers om deze zomer, waarin ook voor hen alles anders is, toch de ontmoeting te faciliteren. Ruimte voor de Bosschenaren die elkaar na maanden thuis zitten eindelijk weer veilig kunnen ontmoeten. In ruim opgezette stadskwartieren die samen een lint vormen met de historische binnenstad als stralend middelpunt. Aan de hand van een slimme app – Close to Bossche Zomer – kan iedereen zien waar en wanneer in de stad voldoende ruimte is om op een veilige manier te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen, verrassende winkels tot adembenemende natuur. Kijk voor meer informatie op www.debosschezomer.nl.

Hier leest u meer over alle Corona-maatregelingen rondom DIS NIE NORMAAL