Menu
Sluit

DIS NIE NORMAAL

Hét Bossche Zomer programma van Theater aan de Parade

Laat je nog één keer onderdompelen in de magische wereld van theater, nog één zomer voordat we de deuren van het pand aan de Parade definitief sluiten. Een allerlaatste zomerprogrammering van Theater aan de Parade, waarin niets is zoals het was of zoals het wordt. In een bijna ontmanteld theater vol geschiedenis en verhalen zoeken we - op 1,5 meter afstand - naar intimiteit. Dat klinkt niet normaal, dat klopt. Dat noemen we het nieuwe normaal. Tot we allemaal weer lekker normaal mogen doen. Wat ook niet normaal is, is onze line up: meer dan 90 voorstellingen, cabaret, theaterconcerten, jeugdvoorstellingen, een avondvullend programma met Jazzclub de Parade…

Niet normaal hoe leuk de zomer in Theater aan de Parade wordt!

         

                               

Jazzclub de Parade: een avond vol te gekke Jazz voor slechts €35,-!

Laat je op zaterdag 22 augustus onderdompelen in een avond vol te gekke Jazz! Met lokale helden De Bossche Kornuiten, Yuri Honing, een van de markantste saxofonisten van zijn generatie met jazzpianist Wolfert Brederode, en Drummer Joost Lijbaart en saxofoniste Kika Sprangers. Kom naar één van de voorstellingen, of pak ze allemaal mee voor de fijne serieprijs van slechts €35,-. Klik hier voor het hele programma! 

Cabaretavond: elke woensdag in augustus geniet je van 3 voorstellingen voor slechts €35,-!

Met namen als Javier Guzman, Jörgen Raymann, Lonneke Dort en Kiki Schippers is het nog moeilijk kiezen! Kies daarom voor een cabaretavond. Je rolt van de ene in de andere voorstelling; een avondvullend programma met de beste cabaret bij Theater aan de Parade! Prijswinnaars, scherpe grappen en hilarische persoonlijke verhalen. Klik hier voor het hele programma! 

        

Bekijk hier de Time-Table

 

De Bossche Zomer

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 vindt in ’s-Hertogenbosch De Bossche Zomer plaats. De Bossche Zomer zorgt voor bijzondere ontmoetingen voor bewoners, bedrijven en andere initiatiefnemers. De Bossche Zomer geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Ruimte aan ondernemers om deze zomer, waarin ook voor hen alles anders is, toch de ontmoeting te faciliteren. Ruimte voor de Bosschenaren die elkaar na maanden thuis zitten eindelijk weer veilig kunnen ontmoeten. In ruim opgezette stadskwartieren die samen een lint vormen met de historische binnenstad als stralend middelpunt. Aan de hand van een slimme app – Close to Bossche Zomer – kan iedereen zien waar en wanneer in de stad voldoende ruimte is om op een veilige manier te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen, verrassende winkels tot adembenemende natuur. Kijk voor meer informatie op www.debosschezomer.nl.

Hier leest u meer over alle Corona-maatregelingen rondom DIS NIE NORMAAL