Menu
Sluit

Route en parkeren

Theater aan de Parade
Parade 23
5211 KL 's-Hertogenbosch

Wij adviseren u om te controleren of gemeente 's-Hertogenbosch wegwerkzaamheden of evenementen gepland heeft welke voor verkeershinder op uw route kunnen zorgen.

Parkeren Binnenstad

In 's-Hertogenbosch zijn de winkels elke zondag en donderdagavond buiten de reguliere openingstijden geopend. Dit kan voor onverwachte drukte zorgen bij het parkeren.

In het centrum van 's-Hertogenbosch geldt betaald parkeren. Kijk voor de actuele parkeertarieven op www.s-hertogenbosch.nl. In de nabije omgeving van Theater aan de Parade liggen drie grote parkeergarages:

P+R Transferia

Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kunt u uw auto parkeren op een van de drie P+R transferia. Op een P+R plaats parkeert u voordelig uw auto en reist u verder met het openbaar vervoer. Bekijk voor vertrek altijd de actuele openingstijden en parkeertarieven van de P+R transferia.

Parkeren voor mindervaliden

Bent u in het bezit van een invalidenparkeerkaart? Hiermee kunt u op diverse parkeerplaatsen op de Parade - vlak voor de deur van het theater - parkeren.

OV

Kijk op www.9292.nl voor alle informatie over openbaar vervoer. Voor de vertrek- en aankomsttijden van de treinen kijkt u op www.ns.nl.

Vanaf het Centraal Station is het ongeveer een kwartier lopen naar het theater. 

 

Route en parkeren voor PERRON-3

 

Route en parkeren voor ORANGERIE