Menu
Sluit

Made@TP

De komende jaren nodigen we regelmatig makers uit om in huis te creëren. Makers uit stad of regio met verhalen die verteld moeten worden. Een nieuwe generatie.

Onlangs ging Ramon Chatrer in Gerenoveerd! naar de TP-werkplaatswaar hij en public de fijne kneepjes van het vak leerde van stand-up comedian Raoul Heertje. 

En we verwelkomen Oatmilk Studio. Oatmilk Studio brengt nieuwe musicalsspecials op de planken, die uiteraard ook bij Theater aan de Parade te zien zijn. En we werken samen met de Koningstheateracademie waarmee we met studenten in gesprek gaan over de rol van humor en de cancelculture.

Afgelopen projecten

Gerenoveerd! met TeaTime Company en Pia Meuthen

Gerenoveerd! met TeaTime Company en Pia Meuthen

In deze editie van Gerenoveerd! - het meester-gezel programma van Theater aan de Parade - ging Pia Meuthen, de artistiek leider van Panama Pictures, aan de slag met de TeaTime Company. Hoe komt een hedendaagse circusvoorstelling tot stand? Waar letten de makers op en hoe vertellen ze aan jou als publiek een verhaal met beweging als uitgangspunt?

Kan Wim?

Kan Wim?

Een bijzonder oudejaarsevenement waarin studenten van de Koningstheateracademie onder begeleiding van schrijver/podcastmaker Michiel Lieuwma en theatermaker Minou Bosua  van MINOUX opzoek gingen naar de waarde van de oudejaarsconference.

(S)EXPERIMENT

(S)EXPERIMENT

Kirsten van Teijn, die toffe chick die al jaren volle tenten trekt op Theaterfestival Boulevard, toverde de Casinozaal van het theater om tot Klein Berlijn voor de voorstelling (S)EXPERIMENT. In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten nieuwe vormen in de liefde. Een intieme avond rondom 21e-eeuwse liefde over gender, seksualiteit en identiteit.