Menu
Sluit

Fondsen en subsidiënten


Dankzij de financiële ondersteuning van fondsen zijn wij in staat om maatschappelijk betrokken culturele projecten voor een breed publiek mogelijk te maken. Daarom willen wij onze grote dankbaarheid uiten aan de volgende fondsen die ons hierbij ondersteunen:

 

 

Om een contrastrijke plek te zijn voor een divers publiek vinden we het belangrijk continu in beweging te zijn en de katalysator van nieuwe ontwikkelingen te worden. Het programmeren van urban podiumproducties draagt bij aan deze ambities. Dankzij de steun van Het Cultuurfonds kunnen we verschillende urban producties een podium geven.

 
Met een van de openingsprojecten van het nieuwe theater willen we een innovatieve samensmelting creëren tussen digitale cultuur, theater en sociaal-maatschappelijke thema's, waarbij we ons publiek laten kennismaken met spannende technologische ontwikkelingen. 
Dankzij een bijdrage van het Stichting GO Fonds kunnen we onze ideeën verder uitwerken en realiseren.

 

 

Theater aan de Parade streeft ernaar om een inspirerende plek te zijn voor dagelijkse verrijking, door middel van een gevarieerd programma dat zowel vermakelijk als diepgaand is. Een podium voor de stad en regio waar makers en publiek elkaar dag in dag uit ontmoeten. Het theater als een plek die prikkelt, uitdaagt én vertrouwd is, een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden en andersgezinden. Het Fonds Podiumkunsten draagt ​​de komende jaren bij aan het realiseren van deze ambitie.