Menu
Sluit

Technische gegevens

 

GROTE ZAAL

 

Tekeningen

Hieronder staan technische tekeningen van de plattegrond en het lichtplan van de Grote zaal. Deze kunt u uitprinten of downloaden. 
Als u de bestanden gedownload heeft, kunt u ze bekijken en evtentueel bewerken met een autoCAD-programma.

Trekkenlijst Grote Zaal pdf
Trekkenlijst Grote Zaal excel
Geluidsgegevens Theater aan de Parade

Protocol trekkenwand Theater aan de Parade Seizoen 2019-2020

Theater aan de Parade heeft,  ten gevolge van het uitstellen van nieuwbouw op dezelfde locatie, haar huidige verouderde hijsmiddelen laten keuren door de TUV Nederland. Op basis van die keuring én na aanvullend onderzoek door Prinsen-Bus theateradviesbureau, bleek een aantal onderdelen niet meer aan de huidige regelgeving te voldoen. 

In de praktijk heeft dit de volgende consequenties:

De sluiertrekken, de zijtrekken en trek 33 mogen volgens het protocol gebruikt worden, maar mogen niet bewegen boven mensen. De overige trekken, aangestuurd door onze Theapos computer, mogen volgens het protocol gebruikt worden en mogen changeren boven mensen. Voor deze computergestuurde trekken geldt nog het volgende:

  • Er mogen geen personen gehesen worden
  • Er mogen in principe maximaal 2 trekken per groep fysiek gekoppeld en gechangeerd worden t.b.v. één decorstuk of installatie tijdens de voorstelling. let op: changeren is niet meer mogelijk met gekoppelde trekken.
  • Meer dan 2 trekken fysiek koppelen en/of changeren is alleen mogelijk als dit VOORAF overlegd wordt met de afdeling techniek van het theater en als aangetoond kan worden dat de maximale belasting per trek minder dan 300 kg is en de maximale belasting onder de staalkabel van de trekroede minder dan 150 kg!
  • Let op! Trekken 17-18-20-21-23 en 44 hebben een afwijkend acc/dec ten opzichte van alle andere trekken.
Grote Zaal Plattegrond Langsdoorsnede Lichtplan
DWG / Acad klik klik klik
PDF klik klik klik

 

PLEINZAAL

 

Tekeningen 

Hieronder staan technische tekeningen van de plattegrond en het lichtplan van de Pleinzaal. Deze kunt u uitprinten of downloaden. Als u de bestanden gedownload heeft, kunt u ze bekijken en evtentueel bewerken met een autoCAD-programma.

 Pleinzaal
plattegrond
langsdoorsnede
lichtplan
DWG / Acad 
Mail ons Mail ons Mail ons
PDF
klik

Heeft u nog vragen over technische zaken, neem dan contact op met onze medewerkers van Afdeling Techniek: techniek@theateraandeparade.nl

t