Menu
Sluit
The Funniest Festival Ever 2024: Silly Saturday
  • Cabaret
  • Humor matters

The Funniest Festival Ever 2024: Silly Saturday

Katinka Polderman, Supergaande e.a.

Za 14 december 2024 - 16:30

Festival

Prijzen

  • early bird ticket € 32,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 16:30 uur
  • Einde 01:00 uur

Terug van weggeweest: The Funniest Festival Ever! In 2022 vond de eerste editie van het festival in HAL8-Brabanthallen plaats, nu in ons spiksplinternieuwe theater! Het theater staat niet één, maar TWEE dagen in het teken van alles wat met humor te maken heeft. Met iedere dag een ander programma en inspirerende artiesten. Dit wil je niet missen, toch?

Hét Humorfestival van Nederland!
The Funniest Festival Ever (TFFE) is dé plek voor iedereen die van humor houdt, zin heeft om te lachen, wil ontdekken hoe humor werkt en het leuk vindt om op humoristische wijze verrast te worden.

TFFE brengt een mix van nieuw talent, science en gevestigde makers om je volledig onder te dompelen in de wereld van cabaret, film, comics, talkshow, kunst en muziek.

We zijn gefascineerd door humor. Iedereen maakt er dagelijks gebruik van. Tijdens het werk, thuis, bij vrolijke situaties, bij verdriet… En toch weten we verrassend weinig over hoe humor werkt. TFFE wil humorvolle ontmoetingen creëren. Juist om daar meer over te weten te komen.

TFFE geeft een podium aan artiesten die humor als hun belangrijkste vorm van expressie gebruiken, aan wetenschappers die onderzoek doen naar humor, en aan bezoekers die humor willen zien, horen en/of voelen.

De eerste namen voor zaterdag 14 december 2024 zijn al bevestigd:

Katinka Polderman
Anno 2023 is Katinka Polderman Beslisbomenmaker des Vaderlands met een eigen rubriek in De Volkskrant en Onze Taal. Tijdens de TFFE geeft Katinka een exclusieve masterclass beslisbomen maken. Wat je kan verwachten? Een spectaculaire PowerPointpresentatie, in elkaar geknutseld door Polderman zelf. En wijze lessen over het maken van beslisbomen, creativiteit en de lol van jezelf verrassen, waarbij veel te lachen valt en hier een daar ook nog wat opgestoken wordt. Tegendraads, origineel en nuchter!

Supergaande
Met bijna 850.000 abonnees op YouTube en ruim 2 miljoen volgers op TikTok, is Supergaande een van de grootste entertainmentkanalen van Nederland. Nu stappen Nesim, Qucee, Fraasie en Ta Joela uit hun online wereld en nemen ze het podium van Theater aan de Parade over! Geniet van hun succesvolle formats als 'Supergaande Freestyle' en 'Accepteer de Punchline' vanuit de zaal. Bereid je voor op een show vol humor, muziek, improvisatie en veel interactie!

Meer namen volgen in september!

TFFE wordt geproduceerd in samenwerking met KTAproducties. KTAproducties is een productiehuis dat verbonden is met de Koningstheateracademie in Den Bosch en heeft als doel om jonge (humor)makers te helpen bij hun ontwikkeling naar een zelfstandige loopbaan en een kenniscentrum te zijn voor humor.

Ontdek dit unieke festival waar humor in allerlei vormen centraal staat en profiteer t/m 30 juni nog van het early-bird tarief van € 32,50 i.p.v. € 37,50!  

  • Let op: de prijs is exclusief € 2,85 transactiekosten.

www.thefunniestfestivalever.nl
www.poldermanie.nl
www.youtube.com/@SUPERGAANDETV

Beeld: Keke Keukelaar (Katinka Polderman) & Supergaande.

Bekijk de video

Za 14 december 2024 - 16:30

Festival

Prijzen

  • early bird ticket € 32,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 16:30 uur
  • Einde 01:00 uur