Menu
Sluit
The Funniest Festival Ever 2024: Funny Friday
  • Cabaret
  • Humor matters

The Funniest Festival Ever 2024: Funny Friday

Jandino, Kim Schuddeboom, Peter van Rooijen, Soundos e.a.

Vr 13 december 2024 - 16:30

Festival

Prijzen

  • early bird ticket € 32,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 16:30 uur
  • Einde 01:00 uur

Terug van weggeweest: The Funniest Festival Ever! In 2022 vond de eerste editie van het festival in HAL8-Brabanthallen plaats, nu in ons spiksplinternieuwe theater! Het theater staat niet één, maar TWEE dagen in het teken van alles wat met humor te maken heeft. Met iedere dag een ander programma en inspirerende artiesten. Dit wil je niet missen, toch?

Hét Humorfestival van Nederland!
The Funniest Festival Ever (TFFE) is dé plek voor iedereen die van humor houdt, zin heeft om te lachen, wil ontdekken hoe humor werkt en het leuk vindt om op humoristische wijze verrast te worden.

TFFE brengt een mix van nieuw talent, science en gevestigde makers om je volledig onder te dompelen in de wereld van cabaret, film, comics, talkshow, kunst en muziek.

We zijn gefascineerd door humor. Iedereen maakt er dagelijks gebruik van. Tijdens het werk, thuis, bij vrolijke situaties, bij verdriet… En toch weten we verrassend weinig over hoe humor werkt. TFFE wil humorvolle ontmoetingen creëren. Juist om daar meer over te weten te komen.

TFFE geeft een podium aan artiesten die humor als hun belangrijkste vorm van expressie gebruiken, aan wetenschappers die onderzoek doen naar humor, en aan bezoekers die humor willen zien, horen en/of voelen.

De eerste namen voor vrijdag 13 december 2024 zijn al bevestigd:

Jandino
Jandino Asporaat is niet meer weg te denken uit humorland. Van zijn hilarische typetjes zoals Judeska tot zijn Theatertour Therapie, restaurant ‘FC Kip’ en de spectaculaire actiekomedie ‘BON BINI: BANGKOK NIGHTS’; Jandino weet als geen ander hoe hij mensen kan laten lachen.

Kim Schuddeboom
Comedian Kim Schuddeboom is lid van Comedytrain en veelvuldig in Toomler te zien. In 2022 speelde ze dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt, Henry van Loon en Jeroen Leenders. Ook maakte ze in 2022 haar tv-debuut bij de Avondshow Stand-ups van Arjen Lubach. Nu toert ze door het land met haar eerste avondvullende stand-up show Ongeschreven.

Peter van Rooijen
Peter van Rooijen werd genomineerd voor de Annie M. G. Schmidtprijs 2021, 2022 en 2023 en nog eens voor de Poelifinario voor Liefde, dood & zwaartekracht in 2019. Hij is vast lid van makerscollectief Circus Treurdier en wordt beschouwd als één van de beste liedjesschrijvers van zijn generatie. Samen met zijn 4-koppige band brengt Peter weer een gevarieerd liedjesprogramma vol knettergekke, ontroerende en verrassende nummers, waarin hij melancholie moeiteloos afwisselt met scherpe humor.

Soundos
You love her or you hate her! Maar niemand kan om haar heen. Cabaretier Soundos El Ahmadi is al meer dan 10 jaar lid van het bekende gezelschap Comedytrain en draait al jaren met succes mee in de cabaretwereld. Na de voorstellingen Soundos AangenaamEr is geen Plan B, Geboren met ervaring en Niets te verliezen stond ze in 2022-2023 met Comeback kid op de planken.

Meer namen volgen in september!

TFFE wordt geproduceerd in samenwerking met KTAproducties. KTAproducties is een productiehuis dat verbonden is met de Koningstheateracademie in Den Bosch en heeft als doel om jonge (humor)makers te helpen bij hun ontwikkeling naar een zelfstandige loopbaan en een kenniscentrum te zijn voor humor.

Ontdek dit unieke festival waar humor in allerlei vormen centraal staat en profiteer t/m 30 juni nog van het early-bird tarief van € 32,50 i.p.v. € 37,50!    

  • Let op: de prijs is exclusief € 2,85 transactiekosten.

www.thefunniestfestivalever.nl
www.jandino.nl
www.dekeetbv.nl
www.petervanrooijen.nl
www.soundos.nl

Beelden: Ruud Baan (Jandino), Mark David (Peter van Rooijen) en Anne van Zantwijk (Soundos). 

Bekijk de video

Vr 13 december 2024 - 16:30

Festival

Prijzen

  • early bird ticket € 32,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 16:30 uur
  • Einde 01:00 uur