Menu
Sluit
Sanne Wallis de Vries
  • Cabaret

Sanne Wallis de Vries

Kom.

Di 02 maart 2021 - 20:30

HAL8 - Brabanthallen

Prijzen

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur
  • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje

Deze voorstelling is door de coronamaatregelen helaas definitief geannuleerd. Bezoekers worden persoonlijk geïnformeerd.

Het is zover! Eindelijk kan Sanne haar bejubelde stuk Kom. weer voortzetten. Ze wilde dit eigenlijk vorig jaar al doen, maar vanwege corona werd dit een tijdje gepauzeerd. Nu is ze terug op een manier die je van haar nog niet gewend bent, maar wel met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek.

Dus Kom. Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Laat je meenemen op een avondvullende trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. 

Over Sanne Wallis de Vries

Sanne won het Leids Cabaret Festival (jury- en publieksprijs). In november 1997 ging haar eerste avondvullende soloprogramma Sop in première, gevolgd door Zin (2000), Stuk (2002) en Vier (2005). Sanne kreeg ondertussen grote bekendheid als één van de vaste medewerkers van programma’s als Kopspijkers en Koefnoen. Kaka Passa, haar vijfde soloprogramma, ging in 2009 in première, en in januari 2013 ook de voorstelling Adèle. Een dubbelportret, waarin Sanne samen met Paul Groot gestalte gaf aan de recent overleden Adèle Bloemendaal, theaterdiva en comédienne. In 2014 speelde Sanne in de opera Sweeney Todd, bij de Nederlandse Reisopera. Kinderen (en ouders!) kennen Sanne als directrice Dreus uit Mees Kees. In 2017 waagt Sanne zich na 7 jaar weer aan een eigen solo onder de titel Gut, waarmee ze genomineerd werd voor een Poelifinario. In maart 2017 werd Sanne winnares van het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? door mol Tomas Cammaert te ontmaskeren.

Foto: Aisha Zeijpveld

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
  • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Di 02 maart 2021 - 20:30

HAL8 - Brabanthallen

Prijzen

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur
  • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje