Menu
Sluit
Remy van Kesteren
  • Theaterconcert

Remy van Kesteren

REMY. X ARO

Do 08 april 2021 - 20:30

HAL8, kleine zaal - Brabanthallen

Prijzen

  • Normaal € 21,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur
  • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje

Deze voorstelling wordt verplaatst in verband met de coronamaatregelen. Bezoekers worden persoonlijk geïnformeerd.

In 2019 deed Remy van Kesteren een theatertour met ARO (Analogue Robot Orchestra). Samen met de ontwerper en bouwer van deze elektronische ritme-instrumenten, Jurjen Alkema van Blauwe Uur, heeft Remy afgelopen jaar hard gewerkt aan meer, beter en net iets anders. De avond met Remy en zijn ARO staan in het teken van eigen composities en covers, begeleid door de betoverende visuals van Blauwe Uur, die de muren van het Jheronimus Bosch Art Center van gedaante zullen doen veranderen. Een nieuwe muzikale reis met deze bijzondere instrumentalist.

Van het Conservatorium naar wereldberoemde orkesten naar de club - de reis van harpist Remy van Kesteren is er eentje van mooie muziek en verre uithoeken. Na vele onderscheidingen en awards in de klassieke muziek ging het kriebelen bij de jonge muzikant. Zijn liefde voor het klassieke repertoire is groot en blijft een basis, maar hij brengt zijn vrije tijd door op popfestivals en bij live-concerten in clubs.

Hierom besloot de harpist ook popmuziek te gaan maken. Dit bracht hem o.a. een album geproduceerd door Britse producer, songwriter en DJ Fink. Een half jaar na de release van zijn album ‘Shadows’ brengt de harpist een aantal covers uit van onder andere Radiohead en Rosalía. De elektronisch geproduceerde tracks worden wereldwijd uitgebracht via zijn eigen label en opgepakt in landen als de VS en China. Remy wordt vervolgens uitgenodigd om bij 3FM op te treden en geïnterviewd door KINK, rockradio in Nederland. Het belooft een concert te worden dat je niet snel vergeet.

www.remyvankesteren.nl

Foto: Nick Helderman

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
  • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Do 08 april 2021 - 20:30

HAL8, kleine zaal - Brabanthallen

Prijzen

  • Normaal € 21,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur
  • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje