Menu
Sluit
Michelle David & The Gospel Sessions
 • Muziek

Michelle David & The Gospel Sessions

The Gospel Sessions Vol. 4

Vr 23 april 2021 - 21:00

HAL8, kleine zaal - Brabanthallen

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 25,00

Programma

 • Aanvang voorstelling 21:00 uur
 • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje

Deze voorstelling wordt verplaatst in verband met de coronamaatregelen. Bezoekers worden persoonlijk geïnformeerd.

Michelle David & The Gospel Sessions verbindt met het concert The Gospel Sessions Vol. 4 mensen met de boodschap van liefde. Een boodschap gebracht door middel van gospel, gewikkeld in een dekentje van soul, blues, jazz en afrobeat. Een avond met Michelle David & The Gospel Sessions wordt gegarandeerd een inspirerende muzikale avond met hartverwarmende teksten!

Het afgelopen anderhalf jaar voelde als een wonder voor Michelle David & The Gospel Sessions. Hun album ‘The Gospel Sessions Vol.3’ werd genomineerd voor een Edison Award, werd gekozen tot album van de maand door het Franse radionetwerk FIP en verscheen op Duitse en Nederlandse tv. Het absolute hoogtepunt? Een ontmoeting met Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima tijdens Bevrijdingsdag!

Reizen heeft grote invloed op Michelle David en The Gospel Sessions. Hun muzikale reis bracht hen naar het Caribische gebied met reggae. Songs als ‘Oh My My’ en ‘Afrika ‘R’Fissa’ werden geschreven na hun reis aan Marokko en ‘Myshel’ en ‘You Are’ geven je het Nigeriaanse Afro Disco gevoel. Met dat album brengen ze een eerbetoon aan de soulmuziek met sounds van Northern Soul, Boogaloo, Afro Soul in combinatie met Chicago en Memphis Soul. Door deze invloeden vonden zij hun ware genre: rhythm en gospel.

Nadat er bij Michelle David borstkanker werd geconstateerd, werden ze overladen met steun. Dat zorgde voor een positieve vibe en een succesvol herstel. Het belangrijkste woord voor hun nieuwe album ‘Vol. 4’ werd Victory. Een swingend en feestelijk album. Een van de meest kleurrijke en diverse werken die ze tot nu toe hebben gemaakt.

“Je goed voelen en jezelf de vrijheid geven om los te laten is zonder twijfel de basis van elk nummer. De evolutie van Michelle David & The Gospel Sessions is inspirerend, opwindend en levensveranderend. ” - Michelle David

Je vraagt je constant af: “Wat zullen ze nu bedenken?"


"Ik zag haar op het North Sea Jazz Festival en daar veranderde ze de tent in een grote kolkende dansende massa, dat was in één woord geweldig. Kortom: een power woman."

Met Michelle David & The Gospel Sessions heb je gegarandeerd een muzikale en hartverwarmende avond!

Foto: Jonathan Hielkema 

 • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
 • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.
 • Deze voorstelling is door de coronamaatregelen verplaatst. De originele datum was 31 oktober 2020.

Bekijk de video

Vr 23 april 2021 - 21:00

HAL8, kleine zaal - Brabanthallen

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 25,00

Programma

 • Aanvang voorstelling 21:00 uur
 • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje