Menu
Sluit
Lunchconcert: Suit Up!
  • Theaterconcert

Lunchconcert: Suit Up!

Guimar van der Weele & Bob Tonglet

Wo 03 maart 2021 - 12:00

Willem Twee toonzaal

Prijzen

  • Normaal € 7,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 12:00 uur

Deze voorstelling wordt verplaatst in verband met de coronamaatregelen. Bezoekers worden persoonlijk geïnformeerd.

Ze zijn altijd netjes gekleed en van uitstekende kwaliteit. We hebben het over niemand minder dan de heren Guimar en Bob van Suit Up! Met hun jazzmuziek is het altijd raak. Onder het genot van een hapje en drankje in de prachtige ruimte van de Willem Twee toonzaal komt dit lunchconcert met Suit Up! helemaal tot zijn recht.

Het repertoire van de heren is breed. Van de mooiste ballads tot de heerlijkste swing nummers. Van de stijl van  Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum tot Gregory Porter en hele andere jazzlegendes. Het komt allemaal voorbij.

Suit Up! is een initiatief van Guimar van der Weele, de zanger die met zijn warme stemgeluid iedereen weet te betoveren en Bob Tonglet, die als jazzy pianist de mooiste klanken uit de piano weet te halen. Zo weten ze samen een fantastische sfeer neer te zetten. Zij zullen zich in de grotere bezettingen vergezellen met muzikanten van top niveau.

Iedere maand is er een lunchconcert in de Willem Twee toonzaal voor slechts €7,50 excl. lunch. In de toonzaal zijn broodjes verkrijgbaar, mits de coronaregels dat toelaten.

Foto: Isabeau Bosscher

- Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Wo 03 maart 2021 - 12:00

Willem Twee toonzaal

Prijzen

  • Normaal € 7,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 12:00 uur