Menu
Sluit
Hoogspel
  • Toneel
  • Familie, je hebt ze (niet) voor het kiezen

Hoogspel

Johnny Kraaijkamp, Doris Baaten en Trudy Labij

Zo 25 september 2022 - 15:00

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 27,50
  • Vriendenprijs € 24,75

Programma

  • Aanvang voorstelling 15:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje

Theaterlocatie: PERRON-3

Combineer het schrijftalent van Lex Passchier (onder meer van de populaire serie Oogappels) met theatergrootheden Johnny Kraaijkamp, Doris Baaten en Trudy Labij en je hebt een absolute must-see voor liefhebbers van Britse detectives te pakken. Hoogspel is een thrillerkomedie waarin het publiek getuige is van een gruwelijke moord, alles op zijn kop wordt gezet en werkelijk niets is wat het lijkt.

Na het succes van thrillerkomedie Enkele reis, door Trouw omschreven als ‘Bomvol geestige ontwikkelingen en dubbele lagen’, kon een vervolg niet uitblijven. Schrijver Lex Passchier en regisseur Bruun Kruijt maken opnieuw indruk met een thrillerkomedie over een moord en de vraag: whodunnit? Was het de man die met het mes in zijn hand boven het lijk stond, zijn praktisch ingestelde echtgenote of de zo plots verschenen buurman met zijn vreemde trekjes? Als klap op de vuurpijl is het publiek getuige van een gebeurtenis waardoor de toneelavond volledig op zijn kop wordt gezet en werkelijk niets meer is wat het lijkt.

De hoofdrollen worden vertolkt door theatergrootheden met een feilloos gevoel voor timing en groot talent voor komisch acteren: Johnny Kraaijkamp, Doris Baaten en Trudy Labij. Schrijver Lex Passchier liet in televisieseries als De 12 van OldenheimDe 12 van Schouwendam en het zeer populaire Oogappels meermaals zien dat hij uitblinkt in verrassende verhaallijnen, menselijke verhoudingen en een flinke dosis spanning. Weet jij wie de dader is?

Serie Toneelkijkers
Hoogspel is onderdeel van de serie Toneelkijkers. In de serie nemen we je in vijf voorstellingen mee langs de veelheid van toneel in Nederland. Bij iedere voorstelling verwelkomen we je bij de inleiding of nagesprek onder leiding van Sander Janssens (o.a. theaterrecensent NRC en Theaterkrant). De serie Toneelkijkers is voor dit jaar uitverkocht, maar niet getreurd, er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor alle toneelvoorstellingen!

Onder de serie Toneelkijkers vallen ook:
Momentum - Nieuwe toneeltekst van Lot Vekemans over de mensen die de wereld regeren, over hun angsten, complexen en demonen. Met o.a. Waldemar Torenstra
Een Leven – Benja Bruijning speelt de persoonlijke en ontroerende toneelmonoloog van schrijver Nick Payne over nieuw leven en de dood.
Happy in Holland – Een ontwapende voorstelling, vol luchtige botsingen tussen moeder en dochter op de brokstukken van een Chinees-Indisch restaurant.
Mission Molière – Het Zuidelijk Toneel brengt deze radicale en bevrijdende bewerking van de 350 jaar geleden geschreven Franse komedie De Mensenhater.

 
Foto: Piek

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.

Zo 25 september 2022 - 15:00

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 27,50
  • Vriendenprijs € 24,75

Programma

  • Aanvang voorstelling 15:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje