Menu
Sluit

Serie: Toneelkijkers (uitverkocht)

Denk je vaak 'toneel interessant, maar is dat wel iets voor mij?' en is dat vaak de reden waarom je niet gaat? Die tijd is voorbij! Want Theater aan de Parade presenteert de serie Toneelkijkers. In deze serie nemen we je in vijf voorstellingen mee langs de veelheid van toneel in Nederland. Van toneelteksten van Lot Vekemans tot een rasechte whodunnit. En van een bevrijdende bewerking van De Mensenhater tot een ontroerende monoloog Nick Payne.

De serie Toneelkijkers biedt vijf geselecteerde voorstellingen voor slechts €99,-. Maak kennis met het genre toneel, ga voor meer verdieping of wil je liever niet meer alleen naar het theater? Toneelkijkers is dé oplossing! 

We sturen je van tevoren de nodige informatie, zodat je je alvast kunt inlezen. En op de avond zelf verwelkomen we je bij de inleiding of het nagesprek onder leiding van Sander Janssens (o.a. theaterrecensent NCR en Theaterkrant).

Ontdek de serie 'Toneelkijkers'

Hoogspel

Hoogspel

Een rasechte whodunnit om de serie mee af te trappen. Met Johnny Kraaijkamp, Doris Baaten en Trudy Labij.

Momentum

Momentum

Nieuwe toneeltekst van Lot Vekemans over de mensen die de wereld regeren, over hun angsten, complexen en demonen.

Een Leven

Een Leven

Persoonlijke en ontroerende toneelmonoloog van schrijver Nick Payne over nieuw leven en de dood. Gespeeld door Benja Bruijning.