Menu
Sluit

PERRON-3

PERRON-3 is het culturele hart van Rosmalen en heeft een fraaie Theaterzaal, een intieme Kleine Zaal en een gezellig Grand Café. Bovendien is parkeren gratis en bevindt het pand zich op loopafsand van treinstation Rosmalen. Dat wordt onbezorgd genieten van de leukste avondjes uit!

Adres:
Hoff van Hollantlaan 1
5243 SR Rosmalen

Bekijk hier de route.

Parkeren:
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein. Aan de achterzijde van het pand is een grote parkeerplaats met extra ingang naar de centrale hal van PERRON-3. Naast de hoofdingang aan de voorzijde zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Trein:
Het NS-station in Rosmalen is naast PERRON-3 gelegen. Steek de weg over. Je loopt dan richting het pand van PERRON-3. De ingang vind je aan je rechterzijde.
Klik hier voor de routeplanner NS.

Bus:
Neem lijn 3 naar Rosmalen. Stap uit bij de halte Station. PERRON-3 vind je recht tegenover de bushalte. Je kunt ook lijn 13 nemen naar Rosmalen. Stap dan uit bij halte Markt. Vervolgens loop je 5 minuten richting het station. Je loopt recht op PERRON-3 af, de ingang vind je aan de linkerzijde.
Klik hier voor de routeplanner Arriva.

Garderobe:
Bij de meeste bezoeken aan PERRON-3 kun je je jas gratis ophangen in onze openbare garderobe. Deze vind je in de hal aan de binnenzijde van de folderwand. Let op: dit is een onbewaakte garderobe.

   

Meer informatie over deze locatie vind je op www.perron-3.nl