Menu
Sluit

Theater aan de Parade Deelt!

De theaters zijn dicht, de samenleving komt stapje voor stapje steeds meer tot stilstand. Maar Theater aan de Parade wil geen achteruitgang. Wij willen de mensen blijven verrijken met theater, muziek en cabaret. Wij willen kunst en cultuur met elkaar blijven beleven. Want wat voedt je lijf, hoofd en hart meer dan een mooie voorstelling, een aangrijpend verhaal of een ontroerend concert? Dus daarom: Theater aan de Parade Deelt!

 

Theater aan de Parade is woensdag 25 maart gestart met het vertonen van een mini-voorstelling van één van onze artiesten, theatermakers of partners via de eigen website. Dit kan speciaal voor ons opgenomen zijn of een registratie van een theaterhit of delen we één van de mooie initiatieven die we voorbij zien komen. Elke avond om 20.00 uur zetten wij iets voor onze bezoekers klaar. Zoals wij al decennialang doen. Want wij missen ons publiek. En onze artiesten. En zo ‘zien’ we elkaar toch nog een beetje. Gedeelde smart is halve smart toch? 

 

Dinsdag 7 april

De theatermonoloog Marx van Het Zuidelijk Toneel en regisseur Stefaan Van Brabandt zou momenteel door het land reizen, waarbij acteur Frank Lammers in de rol van de grondlegger van het communisme terugkijkt op zijn leven en denken -  als het ware een levende dode. Voorafgaand aan deze voorstelling, die voor Omroep Tilburg  i.s.m. Lout Donders is geproduceerd, verzorgt artistiek directeur van HZT Piet Menu de inleiding. 


 Bekijk om 20.00 uur HIER de voorstelling.

 

 
Frank Lammers in Marx

 

 

Alle voorstellingen van Theater aan de Parade Deelt! zijn te bekijken op ons YouTube kanaal