Menu
Sluit

Theater aan de Parade Deelt!

De theaters zijn dicht, de samenleving komt stapje voor stapje steeds meer tot stilstand. Maar Theater aan de Parade wil geen achteruitgang. Wij willen de mensen blijven verrijken met theater, muziek en cabaret. Wij willen kunst en cultuur met elkaar blijven beleven. Want wat voedt je lijf, hoofd en hart meer dan een mooie voorstelling, een aangrijpend verhaal of een ontroerend concert? Dus daarom: Theater aan de Parade Deelt!

 

Theater aan de Parade is woensdag 25 maart gestart met het vertonen van een mini-voorstelling van één van onze artiesten, theatermakers of partners via de eigen website. Dit kan speciaal voor ons opgenomen zijn of een registratie van een theaterhit of delen we één van de mooie initiatieven die we voorbij zien komen. Alle Theater aan de Parade Deelt voorstellingen kun je terugkijken via ons YouTube-kanaal

 

Elke week laten we van maandag t/m donderdag om 20.00 uur een favoriete video of voorstelling van een van onze medewerkers zien en in het weekend wordt er in de lege zaal van Theater aan de Parade een bijzonder item gemaakt over cultuur in samenwerking met DTV Nieuws Den Bosch. De afleveringen, Zomeren 2020, kun je hier bekijken. 

 


Alle voorstellingen van Theater aan de Parade Deelt! zijn te bekijken op ons YouTube kanaal