Menu
Sluit
Marc-Marie Huijbregts
  • Cabaret

Marc-Marie Huijbregts

Uitgesproken

Di 03 mei 2022 - 20:00

HAL8, grote zaal - Brabanthallen

Prijzen

  • Normaal € 26,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Inclusief drankje

Theaterlocatie: HAL8 - Brabanthallen

Even, héél even, dacht Marc-Marie dat hij met pensioen wilde. Niet meer de bühne op. Gelukkig stak een aflevering van Netflix-serie The Crown daar een stokje voor, want ineens miste hij het theater. Diezelfde avond nog schreef de Brabantse cabaretier de eerste teksten voor zijn nieuwste show Uitgesproken. Het beste recept voor een origineel avondje uit!

Van DWDD tot De Slimste Mens: Marc-Maries aanwezigheid staat garant voor een hilarische en memorabele televisieavond. Gieren van het lachen, soms ook een traan. Toch zien we hem het allerliefst op het podium staan! Na zijn geprezen en veelbekeken oudejaarsconference Onderweg naar Morgen (2018) is de Brabantse grappenmaker eindelijk terug in het theater.

Hoe? Nou ja, uitgesproken. Maar is hij ook úitgesproken? Is Marc-Marie pas sinds kort uitgesproken of was hij altijd al uitgesproken? Een avond met de zeer uitgesproken Tilburgse cabaretier, kortom. Zijn vertelplezier is aanstekelijk, net als zijn lach. Fan van cabaret? Dan zit je hier vanavond goed.

Over Marc-Marie Huijbregts
De Brabantse Marc-Marie (1966) groeit op in Tilburg. Wanneer hij afgewezen wordt voor de Toneelschool in Maastricht, besluit hij de HBO-opleiding personeelsbeleid in Breda te gaan doen. Gevalletje nooit afgemaakt. In 1986 wordt hij aangenomen voor de Amsterdamse productie van de musical Company. Het begin van zijn theatercarrière. 

Na Company speelt Marc-Marie in verschillende theatervoorstellingen en in 1998 wordt hij door Raoul Heertje uitgenodigd om mee te doen aan het open podium bij Comedytrain. Zijn doorbraak als stand-up comedian volgt een jaar later op het Cameretten Festival, waar Marc-Marie zowel de jury-, publieks- én persoonlijkheidsprijs in de wacht sleept. Zijn eerste voorstelling Marc-Marie H. gaat in première bij de Kleine Komedie en is meteen een succes.

De teller staat inmiddels op zeven solovoorstellingen. Tussendoor schreef hij verhalenbundel In stukjes en sinds eind 2020 maakt hij samen met schrijver en vriendin Aaf Brandt Corstius de populaire podcast Marc-Marie en Aaf vinden iets.

marc-marie.nl 

Beeld: Marc de Groot

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
  • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Di 03 mei 2022 - 20:00

HAL8, grote zaal - Brabanthallen

Prijzen

  • Normaal € 26,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Inclusief drankje