Menu
Sluit

TP in HAL8 - Brabanthallen

HAL8 - Brabanthallen is onze ‘eigen’ grote zaal. Hier beleef je met 900 bezoekers in een sfeervolle, intieme én veilige setting de magie van theater. Geventileerd met 100% buitenlucht, compleet met rode loper, foyer, vertrouwde theaterstoelen en bekende gezichten uit ons oude theater!

Adres:

Diezekade 2
HAL8 | Theater aan de Parade
5222 AK ‘s Hertogenbosch

Let op: om je bezoek soepel te laten verlopen adviseren wij je om vooraf een parkeerkaart te kopen. Deze kost € 8,- ongeacht de duur van je verblijf. Het is ook mogelijk om voor aanvang of na afloop van de voorstelling een parkeerkaart te kopen bij de parkeerautomaat. 

Eten en drinken

Bij de bar kun je wat drinken en wat lekkers bestellen. Dit mag je meenemen de zaal in. Als een drankje inbegrepen zit bij de voorstelling dan staat dit aangegeven. Het drankje kun je na de voorstelling ophalen. In HAL8 - Brabanthallen kun je alleen pinnen.

Plattegrond:

 

Veilig genieten van theater

Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan onze theaterlocatie HAL8 - Brabanthallen op een veilige manier te laten verlopen. Het ventilatiesysteem van HAL8 zorgt ervoor dat de lucht continu met 100% buitenlucht wordt ververst. De lucht uit de hal wordt afgezogen en alleen zuivere lucht van buiten wordt naar binnen geblazen. 

Toegankelijkheid

In HAL8 - Brabanthallen is ondersteuning voor slechthorenden aanwezig. Indien je hier van gebruik wilt maken kun je contact opnemen met onze afdeling Tickets & Service via frontoffice@theateraandeparade.nl. Deze ondersteuning kan worden opgehaald bij de balie van Tickets & Service voorafgaand aan de voorstelling.

Voorstellingsprijzen zijn excl. pauzedrankje en excl. € 2,85 transactiekosten.