Menu
Sluit

TP in HAL8 - Brabanthallen

In HAL8 - Brabanthallen presenteert Theater aan de Parade een breed aanbod van toneel tot dans, en van musicals tot concerten. Geniet samen in een intieme opstelling van de mooiste theatervoorstellingen! Ook wordt HAL8 - Brabanthallen geventileerd met 100% buitenlucht, zo geniet je in een sfeervolle én veilige setting van de magie van theater!

Plattegrond:

Adres:

Diezekade 2
Centrale Entree
5222 AK ‘s Hertogenbosch

Om je bezoek soepel te laten verlopen adviseren wij je om vooraf een parkeerkaart te kopen. Deze kost € 8,- ongeacht de duur van je verblijf.

Eten en drinken

Bij de bar kun je wat drinken en wat lekkers bestellen. Dit mag je gewoon meenemen de zaal in. Heb je een theaterarrangement? Laat dan je aankoopbewijs zien bij het uitgiftepunt. Je krijgt dan een leuke borrel-bag met lekkere hapjes, en een drankje naar keuze. In verband met corona kun je in HAL8 - Brabanthallen alleen pinnen.

Cultuurstad Theaters:

Veilig genieten van theater

Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan onze theaterlocatie HAL8 - Brabanthallen op een veilige manier te laten verlopen. Per ingang is er een duidelijke looproute gecreëerd middels stickers/lijnen op de vloer die de bezoekers moeten volgen om de juiste foyer of zaal te bereiken. Op het e-ticket staat de ingang en het gangpad dat je dient te volgen. De looproutes dienen ook gebruikt te worden na afloop van de voorstelling, zodat de bezoekers via hun eigen uitgang het theater verlaten. Voor de ingang zullen bovendien medewerkers beschikbaar zijn voor vragen en aanwijzingen.

Het ventilatiesysteem van HAL8 zorgt ervoor dat de lucht continu met 100% buitenlucht wordt ververst. De lucht uit de hal wordt afgezogen en alleen zuivere lucht van buiten wordt naar binnen geblazen. 

Toegankelijkheid

In HAL8 - Brabanthallen is ondersteuning voor slechthorenden aanwezig. Indien je hier van gebruik wilt maken kun je contact opnemen met onze afdeling Tickets & Service. Deze ondersteuning kan worden opgehaald bij de balie van Tickets & Service voorafgaand aan de voorstelling.

Voorstellingsprijzen zijn excl. pauzedrankje en excl. € 2,85 transactiekosten.