Menu
Sluit

TP in HAL8-Brabanthallen

In november keren we nog één keer terug naar HAL8-Brabanthallen voor November Music. Hier beleef je in een sfeervolle en intieme setting de magie van het festival.


Adres:

Diezekade 2
HAL8 | Theater aan de Parade
5222 AK ‘s Hertogenbosch

Let op!

HAL8 | Theater aan de Parade bevindt zich op het terrein van de Brabanthallen, helemaal achteraan aan de linkerkant (zie afbeelding hieronder) en wordt op de voorgevel aangeduid als ‘Centrale Entree’.

Parkeren:

Speciaal voor bezoekers van Theater aan de Parade en November Music betaal je € 8,- voor een parkeerkaart, ongeacht de duur van je verblijf. Let op: dit tarief geldt alleen als je voor aanvang of na afloop van de voorstelling een parkeerkaart koopt bij de parkeerautomaat op locatie. Koop je vooraf een parkeerkaart via parkeren.brabanthallen.nl, dan betaal je € 10,-.

Adres:

De Brabanthallen ligt op maximaal 15 minuten lopen vanaf Centraal Station 's-Hertogenbosch.

Toegankelijkheid

In HAL8 - Brabanthallen is ondersteuning voor slechthorenden aanwezig. Indien je hier van gebruik wilt maken kun je contact opnemen met onze afdeling Tickets & Service via kaartverkoop@theateraandeparade.nl. Deze ondersteuning kan worden opgehaald bij de balie van Tickets & Service voorafgaand aan de voorstelling.

Voorstellingsprijzen zijn excl. € 2,85 transactiekosten.