Menu
Sluit
Kanjers in Concert
  • Muziektheater
  • Muziek

Kanjers in Concert

Cello en Harmonie Oude Post

Za 29 juni 2019 - 19:00

Theater aan de Parade - Grote Zaal

Geweest

Prijzen

Prijzen nog niet beschikbaar

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:00 uur
  • Met pauze
  • Einde 21:30 uur

Extra informatie

Inclusief drankje

'Kanjers in Concert' is een muzikale feestavond waar lokale artiesten met een verstandelijke beperking optreden met bekende Bosschenaren/artiesten.

'Kanjers in Concert' is een muzikale feestavond in de Grote Zaal van Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch. Lokale artiesten met een verstandelijke beperking treden deze avond op met bekende Bosschenaren/artiesten. Harmonie Oude Post verzorgt de muzikale begeleiding. Het Kanjers in Concert Gala is een lokale vertaling van het jaarlijkse NTR “Knoopgala” in Amsterdam Carré. Het is de eerste keer dat lokaal in ’s-Hertogenbosch een gala wordt georganiseerd waarbij Bosschenaren met een verstandelijk beperking en de Bossche muziek zo nadrukkelijk samenwerken en optreden.

Zowel in de voorbereiding als tijdens de avond verbindt de muziek de artiesten en muzikanten op het podium, en het publiek wordt op een energieke voorstelling getrakteerd. De artiesten met een verstandelijke beperking zingen, dansen en bespelen instrumenten samen met de harmonie en de drumband. De deelnemers met een verstandelijke beperking zijn de artiesten van de avond en krijgen het podium samen met bekende Bosschenaren en de harmonie. Voor de deelnemers is dit de eerste keer op het grote podium.
 
Cello ondersteunt sinds jaar en dag mensen met een beperking. Cello gaat daarin verder dan alleen zorgtaken en persoonlijke begeleiding, maar heeft ook een breed uitgemeten dagbestedingsprogramma waarmee cliënten op alle denkbare manieren worden verrijkt. Daarbij kan gedacht worden in de richting van werk en hobby, en ook muziek valt hieronder. Kanjers in Concert sluit hier op aan en geeft de deelnemers een groot en gaaf podium voor een spectaculair optreden.

'Kanjers in Concert' is een bijzonder concert waar twee werelden samen een klinkend geheel vormen!  Kom deze avond meezingen, beleven en luisteren naar Claire, Stefan, Albert, Mark, Roel, Jarco, Tim, Stephan, Sherina, Danny, Rocky en de slagwerkgoep!

Garderobe is niet bij de prijs inbegrepen.

Za 29 juni 2019 - 19:00

Theater aan de Parade - Grote Zaal

Geweest

Prijzen

Prijzen nog niet beschikbaar

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:00 uur
  • Met pauze
  • Einde 21:30 uur

Extra informatie

Inclusief drankje