Menu
Sluit
Kamphues & Doornbos
  • Musical & show
  • TP College

Kamphues & Doornbos

Grote Grand Prix Show

Za 20 februari 2021 - 20:00

    Overige speeldata

Prijzen

Vanaf € 27,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur
  • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje

Theaterlocatie: TP in MAINSTAGE - Brabanthallen
In verband met de coronamaatregelen is deze voorstelling nog niet in verkoop.

Robert Doornbos en Rob Kamphues zijn de absolute smaakmakers van de televisie-uitzendingen rond de Formule 1. Met humor, verstand van zaken en een heleboel passie delen zij op tv hun liefde voor de racerij met een miljoenenpubliek. Ook trokken ze vorig seizoen volle zalen tijdens hun allereerste theatertournee. Dat smaakt naar meer, dus ook in de aankomende winterstop van de Formule 1 sport kun je van ze genieten in het theater.

Locatie: een piste. Met daarin twee mannen, vol (sterke) verhalen en grappen over de racesport. Persoonlijk, eerlijk en actueel. Is de één niet eerlijk genoeg, dan vult de ander de sappige en gênante details wel in. En kunnen ze elkaar niet meer met woorden verslaan, dan stappen ze in een racesimulator om het op het circuit uit te vechten.

Verwacht een heerlijke avond vol anekdotes over legendes in de autosport, over – hoe kan het ook anders - Max Verstappen, acts die circusartiesten en coureurs gemeen hebben, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen in een raceauto. Bijvoorbeeld hoe de een zich in de vangrail boorde nog voor de race begonnen was, of over hoe bang de ander was toen hij voor het eerst met 400 kilometer per uur door een kombocht ging. Misschien ben jij wel één van de gelukkigen die zijn zenuwen mag testen in de enige echte race-simulator die de heren speciaal voor deze show meenemen.

- Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
- Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Za 20 februari 2021 - 20:00

    Overige speeldata

Prijzen

Vanaf € 27,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur
  • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje