Menu
Sluit
Iris Hond & Kamerata Zuid
 • Klassieke muziek
 • Van Brabantse Bodem

Iris Hond & Kamerata Zuid

Spelen Einaudi

Vr 17 september 2021 - 20:30

HAL8, kleine zaal - Brabanthallen

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 32,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:30 uur
 • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje

Theaterlocatie: Brabanthallen

Wereldpianiste Iris Hond en het twintigkoppige strijkorkest Kamerata Zuid bundelen hun krachten en brengen de muziek van Ludovico Einaudi op grootse wijze naar Den Bosch. Een betoverende avond van klassieke muziek met de intense pianomelodieën van Ludovico Einaudi. Laat je meeslepen en ontroeren door dit prachtige pianospel in combinatie met hét strijkorkest van Brabantse bodem.

Na een reeks uitverkochte concerten Iris Hond Speelt Einaudi is de pianiste terug met het repertoire van componist Ludovico Einaudi. Dit keer niet solo, maar samen met Kamerata Zuid!

Concertpianiste Iris Hond is niet alleen bekend om haar duizelingwekkende pianospel, ze weet mensen over de hele wereld te ontroeren met haar persoonlijke shows. En als je de muziek van Einaudi op zo’n magische manier over kunt brengen, waarom dan niet nog grootser? Daarom bundelen Iris Hond en het twintigkoppige Strijkorkest Kamerata Zuid hun krachten en brengen de prachtige muziek van Einaudi groots naar Den Bosch.

Pianist en componist Ludovico Einaudi mag de naam fenomeen met trots dragen. Met de soundtrack van de filmhit ‘Intouchables’ brak Einaudi door bij het grote publiek. Inmiddels genieten wereldwijd miljoenen mensen van zijn intense pianomelodieën waar je bij weg kunt dromen.

“One of the most beautiful performances of my music”, zei Ludovico Einaudi eerder over Iris’ vertaling van zijn muziek. Dat belooft wat. Verwacht een betoverende avond klassieke muziek, vol intense pianomelodieën.

Kamerata Zuid wil stimuleren dat de muziek van nu minstens zo belangrijk is als klassieke muziek. Hoe ze dat doen? Door samen te werken met (inter)nationale artiesten en zo een groot publiek te bereiken en te enthousiasmeren voor klassieke muziek. Zo vonden Iris Hond en Kamerata Zuid elkaar.  Prachtige pianomelodieën gecombineerd met een orkest met een klassieke sound, kleur en ritme. Dat maakt Iris Hond en Kamerata Zuid een fantastisch samenspel. Want wat Kamerata Zuid ook uitvoert: mens én muziek worden met elkaar verbonden.

irishond.nl
kameratazuid.nl

Foto: Edwin Smulders

 • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
 • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.
 • Deze voorstelling is door de coronamaatregelen verplaatst. De originele speeldatum was 18 maart 2021.

Vr 17 september 2021 - 20:30

HAL8, kleine zaal - Brabanthallen

  Overige speeldata

Prijzen

 • Normaal € 32,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:30 uur
 • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje