Menu
Sluit
Damn, Honey
 • Theatercollege

Damn, Honey

The Podcast

Ma 21 maart 2022 - 20:00

HAL8, grote zaal - Brabanthallen

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Jongeren t/m 25 jaar (beschikbaar 48 uur voor aanvang) € 12,50
 • Normaal € 15,00

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:00 uur
 • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje

Theaterlocatie: HAL8 - Brabanthallen*

In hun tweewekelijkse en bejubelde podcast bespreken Nydia van Voorthuizen (32) en Marie Lotte Hagen (33) alle shit waar je als vrouw van deze tijd mee moet dealen. Van de loonkloof en cat calling, tot seksueel plezier en de menstruatiecyclus: weinig onderwerpen waar de twee feministen hun tanden niet in durven zetten. En nu, nu trekken ze het land in! Zorg dat je erbij bent vanavond, want de show wordt niet opgenomen en uitgezonden. Terugluisteren kan dit keer dus niet..

Gewapend met persoonlijke verhalen, een licht sarcastische instelling, bossen okselhaar en tepelkwastjes, schoppen Marie Lotte en Nydia vanavond een flink aantal misvattingen over vrouw-zijn en feminisme onderuit. Ook nemen ze plaats op het beklaagdenbankje en biechten op hoe zij onlangs (weer!) de femi-mist in gingen, behandelt het olijke duo vragen uit de zaal én bespreken ze de ups en downs in hun wervelwindcarrière als feministen. Dit alles precies zoals je van de honeys gewend bent: schaamteloos eerlijk en met ’n (knetterharde!) lach. Schakel dit keer niet vanaf fiets of bank in, maar schuif in levenden lijve aan in hun thuisstudio-op-het-podium. Ga je geen spijt van krijgen!

DAMN, HONEY is de beste Nederlandstalige podcast over feminisme – Bedrock

Met humor en schaamteloze openhartigheid praten ze over thema’s als catcalling en de clitoris. – Vogue

Over DAMN, HONEY
Een supertoegankelijk feministisch platform, opgericht door Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen. Hun uitgangspunt? Kunnen doen waar je zelf zin in hebt. Die boodschap dragen ze uit in hun boeken DAMN, HONEY en Heb je nou al een vriend? én tweewekelijkse podcast die gaat over alle shit waar je als vrouw van deze tijd mee te dealen hebt. Denk: fast fashion, dik zijn, de menstruatiecyclus, borsten, validisme, cat calling, niet-moederschap, seksueel plezier, autisme, heteronormativiteit, porno, abortus en véél meer. Elke aflevering schuift er een gast (of twee) aan om eigen ervaringen, expertise en kennis te delen.

damnhoney.nl

Foto: Damn Honey

*Let op: vanwege de huidige coronamaatregelen is er een andere zaalindeling. Dit betekent dat onze collega's je naar een zitplaats begeleiden. Zo zorgen we ervoor dat er voor iedereen plaats is én je voldoende afstand houdt ten opzichte van andere bezoekers. We hopen hiervoor op je begrip!

 • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
 • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Ma 21 maart 2022 - 20:00

HAL8, grote zaal - Brabanthallen

Geweest

  Overige speeldata

Prijzen

 • Jongeren t/m 25 jaar (beschikbaar 48 uur voor aanvang) € 12,50
 • Normaal € 15,00

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:00 uur
 • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje