Menu
Sluit

Ontdek alles over de testfase

In het eerste weekend van maart 2024 is de officiële opening van het nieuwe theater. Om ervoor te zorgen dat dan alles soepel verloopt, zijn we nu al aan het testen met publiek. Deze testfase is van 8 december 2023 t/m 28 februari 2024 en dit is voornamelijk een periode waarin we testen en controleren of alles naar behoren werkt, een soort try-out voor de grote première in maart. En jij als bezoeker speelt hierbij een belangrijke rol. Maar wat houdt dat testen precies in? En wat voor invloed heeft dat op jouw bezoek aan het theater?

Test test, test…

Sinds 8 december kun je voorstellingen bezoeken. Alle voorstellingen tot de grote opening in het eerste weekend van maart vallen onder de testfase. In deze periode gaan we alles uitproberen, van de technische apparatuur tot aan de kwaliteit van de bitterballen. We willen er zeker van zijn dat alles werkt zoals het hoort en dat jouw theaterervaring perfect is. Tijdens de testfase kan er van alles gebeuren, zoals een stroomuitval, brandalarm dat af gaat of een defecte microfoon. Uiteraard lossen we dit zo snel mogelijk op, maar dat hoort bij de bouw van een nieuw theater. Verder testen we ook met liefde de smaak van de koffie en meten we hoe snel we iedereen kunnen voorzien van een pauzedrankje. Jouw feedback is hierbij van onschatbare waarde.

Denk mee

Door een voorstelling te bezoeken tijdens de testfase, speel je als bezoeker een belangrijke rol. Door jouw feedback kunnen we verbeteringen aanbrengen en ervoor zorgen dat het theater straks optimaal functioneert. Na je bezoek ontvang je van ons een enquête waarin je al je feedback met ons kunt delen. We verzamelen alles en verwerken de feedback zo snel mogelijk. Alleen zo zorgen we samen voor een knallende opening van het nieuwe theater. Doe je mee? Kijk gerust eens naar ons aanbod op de website. Als extraatje hebben we een kleine korting in de ticketprijzen verwerkt. 

Contact

Heb je nog vragen over de testfase? Neem gerust contact met ons op via info@theateraandeparade.nl. We vertellen je graag meer over de testfase en kijken uit naar jouw bezoek in ons nieuwe theater!

Het is bijna zover: de opening van het nieuwe Theater aan de Parade!

We tellen af naar de grote opening in het eerste weekend van maart 2024. Er is een hele weg aan vooraf gegaan. Wist je dat de totstandkoming van het nieuwe theater al in 2000 begon? We geven je een kijkje in de gebeurtenissen in de aanloop naar de opening. Klik op onderstaande link om er alles over te lezen.