Menu
Sluit

Ontdek alles over de testfase

In oktober ontvangen we de sleutel van ons nieuwe theater en begin maart hebben we de grote opening! Voor het zover is gaan we eerst uitgebreid testen. Van 8 december 2023 t/m 28 februari 2024 gaan we alle mogelijke scenario’s uitproberen, testen en ontdekken. En jij als bezoeker speelt hierbij een belangrijke rol. Maar wat houdt dat testen precies in? En wat voor invloed heeft dat op jouw bezoek aan het theater?

Test 1,2,3. Test, test…

Wat houdt de testfase precies in? Vanaf 8 december openen we onze deuren en kun je voorstellingen bezoeken. Het wordt een soort generale repetitie tot de grote opening in maart, want we gaan in deze periode alles uitproberen, van de technische apparatuur tot aan de kwaliteit van de bitterballen. We willen er zeker van zijn dat alles werkt zoals het hoort en dat jouw theaterervaring perfect is. Tijdens de testfase kan er van alles gebeuren, zoals een stroomuitval, brandalarm dat af gaat of een defecte microfoon. Uiteraard lossen we dit zo snel mogelijk op, maar dat hoort bij de bouw een nieuw theater. Verder testen we ook met liefde de smaak van de koffie en meten we hoe snel we iedereen kunnen voorzien van een pauzedrankje. Jouw feedback is hierbij van onschatbare waarde.

Denk mee

Door een voorstelling te bezoeken tijdens de testfase, speel je als bezoeker een belangrijke rol. Door jouw feedback kunnen we verbeteringen aanbrengen en ervoor zorgen dat het theater straks optimaal functioneert. Na je bezoek ontvang je van ons een enquête waarin je al je feedback met ons kunt delen. We verzamelen alles en verwerken de feedback zo snel mogelijk. Alleen zo zorgen we samen voor een knallende opening van het nieuwe theater. Doe je mee? Kijk gerust eens naar ons aanbod op de website. Als extraatje hebben we een kleine korting in de ticketprijzen verwerkt. 

Contact

Heb je nog vragen over de testfase? Neem gerust contact met ons op via marketing@theateraandeparade.nl. We vertellen je graag meer over de testfase en kijken uit naar jouw bezoek in ons nieuwe theater!