Menu
Sluit

MAMMA MIA!

Den Bosch, we zijn er bijna! Terwijl de bouw van ons nieuwe theater nog in volle gang is, zijn wij achter de schermen druk met de voorbereiding voor de grote opening en het nieuwe theaterseizoen. We kunnen alvast verklappen: er komen mooie dingen aan! Ben jij klaar voor de start?

MAMMA MIA! de musical

De iconische ABBA-musical komt tot leven in het theater. Maak je klaar voor een feestje met de grootste hits en een verhaal vol romantiek, nostalgie en heerlijke humor. 

Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om op een zonnig Grieks eiland door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes. De populaire musical MAMMA MIA! is zonder twijfel een sensatie. Wereldwijd werd de musical al door meer dan 60 miljoen bezoekers gezien.

Exclusieve zitplaatsen

De kaartverkoop van MAMMA MIA! is gestart. En omdat we nog midden in de bouw zitten, hebben we de beste 500 plaatsen voor jou gereserveerd. De tickets zijn ongeplaceerd. Zodra de stoelen in onze nieuwe zaal staan, ontvang je van ons je ticket(s) met je definitieve rij- en stoelnummer.    

Kaartverkoop theaterseizoen 2023-2024

Houd de nieuwsbrief en de socials de komende weken in de gaten en omcirkel half mei in je agenda, want we komen met meer fantastische namen voor het aankomende theaterseizoen. We geven je nu alvast een voorproefje met deze prachtige musicalproductie voor volgend voorjaar in ons nieuwe Theater aan de Parade!