Menu
Sluit

Kiesdienst

In de Kiesdienst wordt je geholpen door verschillende types. Laat je in de watten leggen in de directeurskamer, let op de centen samen met de budgetcoach en leer de verschillende smaken van het theater kennen in het voor-ieder-wat-wils lied.  Een vrij toegankelijk programma verspreid over het hele pand. We beloven je de betere keuze!

Koningstheateracademie
Cabaretcollectief Aan tafel is een groep net afgestudeerde cabaretiers van de Koningstheateracademie die in wisselende samenstellingen voorstellingen of programma’s maken. Ieder van het collectief heeft zijn eigen specialisatie en unieke kracht.

Keuzestress?
Theater aan de Parade heeft dit collectief gevraagd om een unieke Kiesdienst voor de bezoeker te verzorgen. Want hoe moet je nou kiezen uit dat overweldigende aanbod? En kies je dan wel wat bij je past? Of durf jij misschien wel eens iets nieuws te proberen? 

De Kiesdienst wordt op zaterdag 2 maart van 12:00 t/m 18:00 uur en op zondag 3 maart van 13:00 t/m 17:00 uur georganiseerd in de Tuinkamer van Theater aan de Parade. Deelname is gratis.