Menu
Sluit

Jesus Christ Superstar

Met Pasen vertellen we het verhaal van de laatste dagen van Jezus. Een mooi moment om stil te staan bij één van de meest bekroonde musicals van het jaar: Jesus Christ Superstar. 

 

"Jeangu Macrooy is een fenomenale Jezus", "Van Hove weet als geen ander het verwende theaterpubliek te verrassen", "Bloedmooi". Het is zomaar een greep uit de sterrenregen aan recensies voor Jesus Christ Superstar. 

Het verhaal

Het verhaal dat al eeuwenlang leidend is in een groot deel van de wereld en juist nu enorm actueel lijkt, komt naar de Nederlandse theaters. Jesus Christ Superstar gaat over een groep mensen die de wereld wil veranderen. En hoe dat eindigt in de grootste beweging ooit. Een voorstelling over aanbidding en verraad. Verheerlijking en laster. Macht en opstand. Maar vooral: een verhaal van hoop. De meer dan 20 nummers van het originele album uit 1970 vormen het fundament van deze iconische voorstelling.

Super Seats: word onderdeel van de happening

Jesus Christ Superstar voelt als een ware happening. Laat je onderdompelen en overrompelen door de industriële vormgeving, een onvervalst concertgevoel en een unieke setting. Intens en dichtbij. Het ronde toneelpodium voelt als een arena, waar je zelfs letterlijk onderdeel kunt worden van het verhaal. Kies voor één van de 171 Super Seats, waarmee je op het podium zit en waar het verhaal zich rondom je afspeelt. Kom binnen tussen de coulissen, sta oog in oog met een levend kunstwerk en word meegezogen in de beleving! Of kies voor één van de andere plaatsen in de zaal en laat je uitdagen door een voorstelling die je niet snel zult vergeten. Binnen de Super Seats zijn ook rolstoelplaatsen beschikbaar.

Bestel hier je tickets voor Jesus Christ Superstar van 12 t/m 16 juni.