Menu
Sluit

Het nieuwe mini-magazine is uit!

Met veel plezier presenteert Theater aan de Parade het theater- en muziekprogramma voor dit voorjaar. Een bomvol programma, dit keer lekker compact verpakt.

Er  ontvouwen zich meer dan 150 voorstellingen en concerten die te zien zijn op talrijke plekken in de stad en regio. We lichten een aantal must-sees voor je uit en tippen verrassend aanbod. Naast de voorstellingen en concerten die te zien en horen zijn in o.a. Perron-3 in Rosmalen en het Jheronimus Bosch Art Center in het centrum van ’s-Hertogenbosch, vertellen we je meer over onze inspirerende en muzikale samenwerking met Willem Twee, lichten we toe waar we druk mee zijn en ons druk over maken én doen we met plezier een duit in het Bossche festivalzakje. Wat we maar willen zeggen; er is genoeg te doen!

Heb je het mini-magazine niet ontvangen thuis? We sturen je graag alsnog een exemplaar. Stuur ons een mailtje met je adres naar info@theateraandeparade.nl en we gaan met veel plezier voor je aan de slag!

We wensen je een bijzonder cultureel, inspirerend en feestelijk 2023 en kunnen niet wachten je te ontmoeten. Zien we je snel?