Menu
Sluit

Het Kleurfeest (2+)

Een kunstwerk bestaande uit lijnen, kleuren en kinderen in een muzikale lijst.

Een muzikaal tekenavontuur! Kinderen ontmoeten en inspireren elkaar al tekenend op het grote speelvlak en werken zo samen met twee tekenaars aan een groot kunstwerk. De muzikale omlijsting werkt betoverend; de zanger/gitarist brengt live liedjes uit de hele popgeschiedenis.

Basisschool en BSO
Het Kleurfeest is uitermate geschikt voor de basisschool leeftijd, we tekenen samen een groot kleurrijk verhaal. Een duidelijk omlijnd maar zeer ontspannen tekenmoment met fijne muziek welke, juist in deze spannende tijd, zorgt voor rust en verbinding.

“Op de vloer van de hal in het theater waar ik kom spelen, liggen tientallen kinderen op een groot vel papier te tekenen en te kleuren. Een gitarist zingt zacht een Beatle-liedje en ouders zitten er stilletjes omheen en genieten. Een magisch tafereel, een eiland waar ik ook wel even aan zou willen meren.” – Frank Groothof, Theatermaker

“Bij Het Kleurfeest konden kinderen en hun ouders even bijkomen, in echte rust genieten van de prachtige, warme stem, de mooie kleuren die op de tekening tevoorschijn werden getoverd en de fijne bubbel die de kunstenaars met elkaar neerzette.” – Sophie van Heesewijk, educator Jeugddag Schrit_tmacher festival Heerlen

Het Kleurfeest bestaat uit José Vingerling, Maarten Teekens en Gerard de Bruyne.

Tonen
Foto's door: Fred Ernst

Het Kleurfeest (2+) wordt op zaterdag 2 maart om 12:00, 14:30 en 16:15 uur georganiseerd en op zondag 3 maart om 14:00 en 16:30 uur, in de Pleinfoyer van Theater aan de Parade. Deelname is gratis.