Menu
Sluit

Alert: De Amerikaanse Verkiezingsshow

Wordt het toch weer Donald Trump? Of mag Joe Biden door tot zijn 86e? In de Amerikaanse Verkiezingsshow duiken journalisten Laila Frank (o.a. Op1 en NPO
Radio 1) en Bernard Hammelburg samen met VS-correspondent Jan Postma (beiden BNR Amerika Podcast) diep in de Amerikaanse politiek en samenleving. Met pakkende verhalen en scherpe analyses nemen ze je op 13 oktober mee naar het veelzijdige en fascinerende Amerika van nu. Wil je weten wanneer deze verkiezingsshow in verkoop gaat? Schrijf je in voor het alert!

Alert: De Amerikaanse Verkiezingsshow

De Amerikaanse presidentsverkiezingen bepalen niet alleen de toekomst van het diep verdeelde land, maar ook dat van de rest van de wereld. Staat de democratie echt op het spel? En kan Europa blijven rekenen op Amerikaanse bescherming?

Van de spannende campagnestrijd tot aan de diepere onderstromen in de snel veranderende samenleving - in de interactieve en dynamische Amerikaanse  Verkiezingsshow vertellen Laila, Bernard en Jan alles wat je moet weten om de cruciale presidentsverkiezing echt te begrijpen.

Laila Frank is journalist en Amerikadeskundige voor o.a. Sophie & Jeroen, Op1, NPO Radio 1 en De Groene Amsterdammer. Ook maakt ze de NPO Radio 1 podcastserie Welkom in Washington.

Bernard Hammelburg is een van de bekendste Amerika-deskundigen. Hij is presentator van BNR De Wereld en maakt samen met Jan de BNR Amerika Podcast. Bernard was jarenlang Amerika-correspondent.

Jan Postma is Amerika-correspondent voor BNR Nieuwsradio en verschillende andere media. Vanuit standplaats Washington DC houdt hij in het hele land de vinger aan de pols. Samen met Bernard maakt hij de BNR Amerika Podcast.