Menu
Sluit

Een succesvolle aftrap van Cultuurstad Theaters!

Vorige week werden de sleutels ingeleverd, en enkele dagen later kreeg directeur Alex Kühne de nieuwe sleutels alweer overhandigd. Afgelopen weekend was het dan ook zover, de opening van Cultuurstad Theaters in MAINSTAGE de Brabanthallen! 

Volle zalen
Vrijdag 4 september trapte Najib Amhali af met de eerste voorstelling van Cultuurstad Theaters, een initiatief van Theater aan de Parade en MAINSTAGE. Het was de eerste keer dat bijna 1.000 bezoekers via speciaal gekleurde paden hun weg naar de nieuwe theaterzaal vonden. Na meer dan 6 maanden kon Najib Amhali eindelijk weer een volle zaal verwarmen met humor en sterke verhalen met zijn voorstelling Waar was ik? Najib: "Na 6 maanden stilzitten wil je gewoon weer spelen en dan heb je zo'n zaal vol met enthousiaste blije mensen, dat is fantastisch!" Ook directeur Alex Kühne blikt terug op een fantastisch openingsweekend: "Het is zo mooi om weer mensen te zien genieten van een voorstelling. Sommigen hadden hier weken naar uitgekeken en vertelden me dat ze in tijden niet zo’n leuke avond hadden gehad. Wij zijn er dan ook trots op dat wij hen dat samen met MAINSTAGE ook in deze tijd kunnen bieden."

Veilig genieten
Wij doen er alles aan om een bezoek aan Cultuurstad Theaters op een veilige manier te laten verlopen. Zo worden alle richtlijnen van het RIVM opgevolgd. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten staan voorop. Overal wordt de 1,5 meter-maatregel in acht genomen, er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen en het ventilatiesysteem werkt met 100% buitenlucht. Zo kunnen bezoekers in een sfeervolle én veilige setting genieten van de magie van theater!Programma
Na een succesvol eerste weekend staan er nog meer dan 90 voorstellingen klaar voor de rest van het jaar. Van Herman van Veen tot Ronnie Flex, van Enge Buren tot Karsu. Een programma vol cabaret, toneel en theaterconcerten van bekende artiesten zoals u dat van ons gewend bent, maar ook met verrassende nieuwe theatervormen en nieuwe namen. Najib Amhali speelt ook nog op 11, 12 en 13 september. Klik hier voor de laatste kaarten! 

Naast Cultuurstad Theaters zullen we ook te vinden zijn op andere locaties in en rond 's-Hertogenbosch. Zo spelen we bij onze buren PERRON-3 in Rosmalen, in het Jheronimus Bosch Art Center en in de Willem Twee toonzaal. Stuk voor stuk fijne locaties met voorstellingen die er perfect tot hun recht komen.

 
We kijken er naar uit je daar te zien!