Menu
Sluit

Home

The Sound of Music

The Sound of Music

De gezelligste musicalklassieker speelt in oktober & november in het theater!

Koop je tickets

Kunnen wij u helpen?

De meestgestelde vragen voor u op een rij

Bekijk alle vragen
 • Wij informeren bezoekers persoonlijk over de voorstellingen die geannuleerd of verplaatst zijn. Er zijn nog enkele voorstellingen waarbij wij wachten op de bevestiging van de artiest.

  Wanneer een voorstelling definitief geannuleerd is, kun je je kaartjes retourneren. Hierbij mag je zelf kiezen of je de kaartjes om wilt laten zetten in klanttegoed, of je restitutie wil of dat je de waarde van je tickets wil doneren.

  Wanneer een voorstelling verplaatst is blijven je oorspronkelijke tickets gewoon geldig voor de nieuwe datum. Wil je de kaartjes toch liever retourneren? Dat kan ook. Ook in dit geval kun je zelf aangeven of je kaarten wil om laten zetten in klanttegoed, restitutie wil of dat je de waarde van je tickets wil doneren.

  Klanttegoed is twee jaar geldig en te besteden bij alle voorstellingen van Theater aan de Parade. Het tegoed is online zichtbaar in je account.

  • Er zijn aangepaste routes gecreëerd waardoor elke bezoeker met zo min mogelijk oponthoud naar de plek in de zaal geleid wordt.
  • Alle beschikbare stoelen hebben altijd een afstand van minimaal 1,5 meter tot elkaar of per huishouden; Tevens worden de stoelen voorafgaand aan elke voorstelling schoongemaakt.
  • Deuren staan open zodat bezoekers geen deurklinken hoeven aan te raken;
  • Er zijn voldoende medewerkers aanwezig om bezoekers de weg te wijzen en zodoende een soepele doorloop te garanderen;
  • Medewerkers van de Brabanthallen hebben het recht om je aan te spreken en je te vragen je aan de maatregelen te blijven houden om zo de veiligheid van jou, andere bezoekers en onze medewerkers te waarborgen.
  • Wij vragen je bij het kopen van je kaarten of alle bezoekers uit één huishouden zijn. Vanaf 3 personen dient het uit 1 huishouden te bestaan. Bij 2 personen mogen het ook 2 huishoudens zijn. Is dit niet het geval, vragen wij je om je kaarten apart te bestellen. Op deze manier zorgt ons verkoopsysteem ervoor dat je op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar wordt geplaatst. Als je hier niet uitkomt, kun je contact met ons opnemen.
 • In het programma-overzicht op de website vind je de voorstellingen tot en met juni 2021. In het voorjaar zullen de voorstellingen van seizoen 2021-2022 gepubliceerd worden. Tot die tijd vind je hier de nieuwe datum van je voorstelling. Heb je van ons geen informatie ontvangen over je verplaatste voorstelling? Dan vragen we je contact met ons op te nemen.

 • Leuk dat je vriend wilt worden van Theater aan de Parade! Wij hebben sinds kort een vernieuwd vriendenlidmaatschap. Naast de diverse voordelen die je geniet, ontvang je exclusieve aanbiedingen en word je uitgenodigd voor speciale vriendenevenementen. Meer informatie over het vernieuwde lidmaatschap vind je hier.