Menu
Sluit

Home

Theater aan de Parade Deelt!

Theater aan de Parade Deelt!

Iedere dag een andere online voorstelling

Naar de voorstelling

Kunnen wij u helpen?

De meestgestelde vragen voor u op een rij

Bekijk alle vragen
 • Op dit moment zijn wij achter de schermen druk bezig om de voorstellingen zoveel mogelijk te verplaatsen. Omdat we u niet teleur willen stellen, nemen wij pas contact met u op wanneer we zeker weten dat er een nieuwe datum is. U krijgt persoonlijk bericht van ons zodra wij zekerheid hebben. 

   

 • U krijgt persoonlijk bericht van ons, zodra wij zeker weten of de voorstelling geannuleerd zal worden of verplaatst. Onze intentie is om zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen.

  Uw oorspronkelijke ticket blijft gewoon geldig. Wanneer de voorstelling definitief geannuleerd is of wanneer u niet op de nieuwe datum kan, krijgt u een Theater aan de Parade Tegoedbon ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief eventuele transactiekosten. Met de tegoedbon kan online, telefonisch en aan de kassa betaald worden voor een volgend bezoek aan Theater aan de Parade.

  Wij hebben er uiteraard begrip voor wanneer u niet van deze regeling gebruik wilt of kunt maken, u kunt dan alsnog uw geld terugvragen. Voor verplaatste voorstellingen geldt dat u het geld binnen 1 maand na de nieuwe datum van de voorstelling ontvangt. Voor geannuleerde voorstellingen geldt dat het geld binnen 3 maanden na de oorspronkelijke datum van de voorstelling overgemaakt wordt.

 • Ja, u kunt ons nog steeds bereiken. U kunt een mail sturen naar info@theateraandeparade.nl of een berichtje via onze social media-kanalen.

 • Wij willen de mensen blijven verrijken met theater, muziek en cabaret. Wij willen kunst en cultuur met elkaar blijven beleven. Juist in deze moeilijke tijd.

  Theater aan de Parade is woensdag 25 maart gestart met het vertonen van een mini-voorstelling van één van onze artiesten, theatermakers of partners via de eigen website. Dit kan speciaal voor ons opgenomen zijn of een registratie van een theaterhit of delen we één van de mooie initiatieven die we voorbij zien komen. Elke avond om 20.00 uur zetten wij iets voor onze bezoekers klaar. Zoals wij al decennialang doen. Want wij missen ons publiek. En onze artiesten. En zo ‘zien’ we elkaar toch nog een beetje.

  Voorstellingen zijn ook terug te kijken! Alle voorstellingen van Theater aan de Parade Deelt! zijn te bekijken op ons YouTube kanaal