Menu
Sluit

Home

Het perfecte schoencadeau

Het perfecte schoencadeau

Bestel de tickets

Kunnen wij u helpen?

De meestgestelde vragen voor u op een rij

Bekijk alle vragen
  • In het najaar van 2023 draagt de gemeente de sleutel van het prachtige nieuwe theater over. Het theater is dan nog niet klaar. We moeten dan bijvoorbeeld de licht- en geluidsinstallaties inhangen, het theatercafé aankleden en zoveel meer.

    Van 8 december t/m 28 februari 2024 is de testfase. Dit is vooral een periode waarin wij testen of alles goed werkt. Een soort try-out voor de grote première in maart. Bezoekers van alle voorstellingen die in deze periode plaatsvinden mogen meedenken en hun feedback geven, om er zo samen voor te zorgen dat het nieuwe Theater aan de Parade een plek wordt waar iedereen zich thuis voelt en geniet van al het moois dat het theater te bieden heeft. Kijk gerust eens naar ons aanbod op de website! Als extraatje hebben we een kleine korting in de ticketprijzen verwerkt. 

    In het eerste weekend van maart 2024 vindt de officiële opening plaats. Dat wordt een feestje! We verklappen nog niet wat er op het programma staat, maar dit wordt een weekend om nooit te vergeten!

  • Dat klopt! We tellen af naar de opening en kunnen niet wachten om je weer met open armen te ontvangen in ons eigen theater. In ons programma-overzicht kun je filteren op locatie. Als je klikt op 'Theater aan de Parade' vind je de voorstellingen die in het nieuwe theater plaatsvinden. De voorstellingen tussen 8 december en 28 februari 2024 zijn voorstellingen die tijdens de testfase plaatsvinden. In deze periode testen wij of alles goed werkt. Een soort try-out voor de grote première maart. In het eerste weekend van maart 204 vindt de officiële opening plaats.

  • Van 8 december t/m 28 februari 2024 is de testfase. Dit is vooral een periode waarin wij testen of alles goed werkt. Een soort try-out voor de grote première in maart. Bezoekers van alle voorstellingen die in deze periode plaatsvinden mogen meedenken en hun feedback geven, om er zo samen voor te zorgen dat het nieuwe Theater aan de Parade een plek wordt waar iedereen zich thuis voelt en geniet van al het moois dat het theater te bieden heeft. Kijk gerust eens naar ons aanbod op de website! Als extraatje hebben we een kleine korting in de ticketprijzen verwerkt. 

  • Leuk dat je vriend wilt worden van Theater aan de Parade! Naast de diverse voordelen die je geniet, ontvang je exclusieve aanbiedingen en word je uitgenodigd voor speciale vriendenevenementen. Meer informatie over het vernieuwde lidmaatschap vind je hier.