Menu
Sluit

Home

Word vriend & blader door het magazine!

Word vriend & blader door het magazine!

Bestel voor voor 28 mei uw vriendenpas en win een jaar lang gratis theater

Ik word vriend!

Kunnen wij u helpen?

De vijf meestgestelde vragen voor u op een rij

Bekijk alle vragen
 • Heeft u al een account bij ons? Dan is uw wachtwoord niet meer geldig. Voor uw privacy zijn wachtwoorden versleuteld en worden ze nooit meegenomen naar een nieuwe website. Als u rechts bovenin op 'Inloggen' klikt, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen via de button 'wachtwoord vergeten'. Dan ontvangt u een link om een nieuw wachtwoord aan te maken in uw mailbox. Uw inlognaam is onveranderd.

  Inloggen met een Facebook account is helaas komen te vervallen, gebruik in plaats daarvan uw e-mailadres als inlognaam en vraag vervolgens een nieuw wachtwoord aan.

 • Logt u voor het eerst in op onze nieuwe website? Dan is uw wachtwoord niet meer geldig. Voor uw privacy zijn wachtwoorden versleuteld en worden ze nooit meegenomen naar een nieuwe website. U kunt een nieuw wachtwoord aanvragen via de button 'wachtwoord vergeten'. Dan ontvangt u een link om een nieuw wachtwoord aan te maken in uw mailbox.

  Mocht het uiteindelijk nog niet lukken, stuur dan een mail naar info@theateraandeparade.nl of bel met onze kassa. 

   

 • U vindt uw e-tickets terug in uw persoonlijke account onder het kopje ‘Voorstellingen & kaarten’. Om naar uw account te gaan klikt u rechts bovenin op 'Inloggen'. Als u tickets vanaf half april 2019 heeft besteld, heeft u de e-tickets ook in uw mailbox ontvangen.

 • De openingstijden van de theaterkassa zijn als volgt:

  Maandag:   gesloten
  Dinsdag:      10.00 tot 17.00 uur
  Woensdag:  10.00 tot 17.00 uur
  Donderdag:  10.00 tot 17.00 uur
  Vrijdag:         10.00 tot 17.00 uur
  Zaterdag:     13.00 tot 17.00 uur
  Zondag:        gesloten
  En altijd één uur voor aanvang van een voorstelling.

  Dit zijn tevens de openingstijden voor ons algemene telefoonnummer: 073 - 6 809 809.
  Wilt u telefonisch kaarten bestellen? Belt u dan van dinsdag t/m zaterdag tussen 13.00 - 15.00 uur: 0900-33 72 72 3 (lokaal tarief).

  U kunt ons ook altijd mailen op info@theateraandeparade.nl. Wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk. 

 • Aanvangstijden zijn altijd bekend. Maar of er een pauze is en wat de exacte eindtijd is horen wij vaak pas enkele weken voorafgaand aan de voorstelling. 

  Zodra wij deze informatie ontvangen hebben, zetten wij deze op onze website bij de betreffende voorstelling. U vindt deze informatie onder het blauwe datumblok onder het kopje 'Programma'.