Menu
Sluit

Home

De kaartverkoop voor seizoen 2019-2020 is gestart!

De kaartverkoop voor seizoen 2019-2020 is gestart!

Kunnen wij u helpen?

De meestgestelde vragen voor u op een rij

Bekijk alle vragen
 • De verkoop voor het nieuwe seizoen is begonnen op 4 juni. Voor vriendenpashouders was dat een week eerder: op 28 mei.

 • De verkoop voor het nieuwe seizoen begint op 4 juni om 09.00 uur. Voor vriendenpashouders is dat een week eerder: op 28 mei om 09.00 uur. Als u als Vriend kaarten wilt kopen, zorgt u er dan voor dat u bent ingelogd. Klik vervolgens rechts bovenin op 'Mijn account' en dan op 'Lidmaatschap'. Controleer of hier een Vriendenpas 19-20 vermeld staat. Is dit niet het geval, dan kunt u direct een Vriendenpas kopen. Zodra u deze heeft afgerekend, is het lidmaatschap aan uw account gekoppeld en kunt u kaarten bestellen.

 • Gebruiker werd niet gevonden/ Controleer Gebruikernaam en wachtwoord aub.

  Als u bovenstaande melding krijgt, kan het zijn dat uw inlognaam niet klopt of uw wachtwoord. U kunt de volgende dingen proberen:

  - Log in met uw e-mailadres i.p.v. een inlognaam
  - Klik op 'wachtwoord vergeten' en vraag een nieuw wachtwoord aan. Dan ontvangt u een nieuw wachtwoord in uw mailbox.
  - Lukt dit ook niet, belt u ons dan op 073 - 6 809 809 of mail ons op info@theateraandeparade.nl. We helpen u graag verder!

 • Als u al een account bij ons had voor wij de nieuwe website in gebruik namen dan dient u eenmalig uw wachtwoord te wijzigen. Voor uw privacy zijn wachtwoorden versleuteld en worden ze nooit meegenomen naar een nieuwe website. Als u rechts bovenin op 'Inloggen' klikt, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen via de button 'wachtwoord vergeten'. Dan ontvangt u een link om een nieuw wachtwoord aan te maken in uw mailbox. Uw inlognaam is onveranderd.

  Inloggen met een Facebook account is helaas komen te vervallen, gebruik in plaats daarvan uw e-mailadres als inlognaam en vraag vervolgens een nieuw wachtwoord aan.

 • Logt u voor het eerst in op onze nieuwe website? Dan is uw wachtwoord niet meer geldig. Voor uw privacy zijn wachtwoorden versleuteld en worden ze nooit meegenomen naar een nieuwe website. U kunt een nieuw wachtwoord aanvragen via de button 'wachtwoord vergeten'. Dan ontvangt u een link om een nieuw wachtwoord aan te maken in uw mailbox.

  Mocht het uiteindelijk nog niet lukken, stuur dan een mail naar info@theateraandeparade.nl of bel met onze kassa. 

   

 • U vindt uw e-tickets terug in uw persoonlijke account onder het kopje ‘Voorstellingen & kaarten’. Om naar uw account te gaan klikt u rechts bovenin op 'Inloggen'. Als u tickets vanaf half april 2019 heeft besteld, heeft u de e-tickets ook in uw mailbox ontvangen.

 • De openingstijden van de theaterkassa zijn als volgt:

  Maandag:   gesloten
  Dinsdag:      10.00 tot 17.00 uur
  Woensdag:  10.00 tot 17.00 uur
  Donderdag:  10.00 tot 17.00 uur
  Vrijdag:         10.00 tot 17.00 uur
  Zaterdag:     13.00 tot 17.00 uur
  Zondag:        gesloten
  En altijd één uur voor aanvang van een voorstelling.

  Dit zijn tevens de openingstijden voor ons algemene telefoonnummer: 073 - 6 809 809.
  Wilt u telefonisch kaarten bestellen? Belt u dan van dinsdag t/m zaterdag tussen 13.00 - 15.00 uur: 0900-33 72 72 3 (lokaal tarief).

  U kunt ons ook altijd mailen op info@theateraandeparade.nl. Wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk. 

 • Aanvangstijden zijn altijd bekend. Maar of er een pauze is en wat de exacte eindtijd is horen wij vaak pas enkele weken voorafgaand aan de voorstelling. 

  Zodra wij deze informatie ontvangen hebben, zetten wij deze op onze website bij de betreffende voorstelling. U vindt deze informatie onder het blauwe datumblok onder het kopje 'Programma'.