Menu
Sluit

Home

We zijn geopend!

We zijn geopend!

Kom langs bij een van onze openingsvoorstellingen

Bestel je tickets

Kunnen wij u helpen?

De meestgestelde vragen voor u op een rij

Bekijk alle vragen
  • In het eerste weekend van maart 2024 vindt de officiële opening plaats. Dat wordt een feestje! We verklappen nog niet wat er op het programma staat, maar dit wordt een weekend om nooit te vergeten!

    Van 8 december tot en met 28 februari 2024 bevindt het theater zich in de testfase. Dit is voornamelijk een periode waarin we testen en controleren of alles naar behoren werkt, een soort try-out voor de grote première in maart. Tijdens de testfase is het theater alleen geopend voor specifieke activiteiten zoals de voorstellingen. Dat betekent dat je niet zomaar naar binnen kunt lopen, aangezien er bijvoorbeeld nog bouwwerkzaamheden plaatsvinden, trainingen worden gegeven of technische testen worden uitgevoerd.

  • Van 8 december t/m 28 februari 2024 is de testfase. Dit is vooral een periode waarin wij testen of alles goed werkt. Een soort try-out voor de grote première in maart. Bezoekers van alle voorstellingen die in deze periode plaatsvinden mogen meedenken en hun feedback geven, om er zo samen voor te zorgen dat het nieuwe Theater aan de Parade een plek wordt waar iedereen zich thuis voelt en geniet van al het moois dat het theater te bieden heeft. Kijk gerust eens naar ons aanbod op de website! Als extraatje hebben we een kleine korting in de ticketprijzen verwerkt. 

  • Wat leuk dat je zo enthousiast bent! Tijdens de testfase, van 8 december tot en met 28 februari 2024, zijn we achter de schermen nog druk bezig met de laatste afwerkingen in het gebouw en met testen. Om die reden is het gebouw alleen toegankelijk voor bezoekers met een kaartje voor een voorstelling. Het theater is geopend vanaf 1 uur voor aanvang van een voorstelling.

  • Leuk dat je vriend wilt worden van Theater aan de Parade! Naast de diverse voordelen die je geniet, ontvang je exclusieve aanbiedingen en word je uitgenodigd voor speciale vriendenevenementen. Meer informatie over het vernieuwde lidmaatschap vind je hier.