Menu
Sluit

TP NEXT PODIUM

Jonge ambitieuze theatermakers van 14 tot 25 jaar, kunnen bij de Theater aan de Parade volledig aan hun trekken komen. TP NEXT PODIUM is een leertraject voor jongeren die zich graag verder willen ontwikkelen in het vak. Onder begeleiding van een professionele theatermaker krijgen jongeren de mogelijkheid om samen op onderzoek uit te gaan.

Verschillende facetten van het theater komen aan bod, zo kan je je acteer skills verder ontwikkelen, maar maak je ook kennis met bijv. scenografie of techniek. Door jongeren te koppelen aan een thema binnen onze programmering geven we hen letterlijk een plek in ons nieuwe theater. Het theater is, vanzelfsprekend, ook van hen.

Deze broedplaats is de plek waar jongeren met ambitie en hart voor theater zich kunnen ontwikkelen en zichzelf mogen tonen aan een publiek. Daarnaast worden er masterclasses georganiseerd waarbij de verschillende aspecten van het theater worden uitgelicht. Bij TP NEXT PODIUM zoeken de jongeren samen met de professionele maker naar woorden, beelden en poëzie. Naar de noodzaak om iets te vertellen met beeld, ritme, woorden en beweging.

Programma op maat

Uiteraard kunnen we een programma op maat samenstellen, wij denken graag met je mee. Neem hiervoor contact op met onze programmamaker Jeugd & Educatie:
sanne.berger@theateraandeparade.nl 
tel: 0618553861