Menu
Sluit
TUINSESSIES met Tangarine
  • Popmuziek

TUINSESSIES met Tangarine

Za 17 juli 2021 - 20:00

Het Noordbrabants Museum - Paleistuin

Prijzen

  • Normaal € 16,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje

TUINSESSIES UITVERKOCHT!

Wow wat ging dat hard! Binnen 10 minuten waren alle beschikbare tickets voor TUINSESSIES in de museumtuin uitverkocht. Bedankt voor jullie enthousiasme! Mocht je misgegrepen hebben, niet getreurd! We wachten op versoepeling van de maatregelen, maar hopen snel nog enkele kaarten in de verkoop te kunnen doen. We communiceren dit op tijd via onze nieuwsbrieven en socials, dus hou ze in de gaten!

Hetzelfde uiterlijk, een identiek leven, onafscheidelijke stembanden. Tangarine wordt gevormd door de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks. 

Vanaf hun twaalfde begonnen de broers met het schrijven en componeren van liedjes, deels met invloeden van hun helden Simon & Garfunkel, The Beatles en Bob Dylan. Tangarine is niet langer een loepzuivere folksband. Hun muziek is grilliger en meeslepender geworden. De typische blood harmony in hun tweelingzang is gebleven, maar dit keer eisen de gitaren meer spreektijd op. Midden in de vertrouwd klinkende Tangarine-liedjes worden zijwegen ingeslagen. De harmonie wordt opengescheurd door scherpe gitaarpartijen en struinende afdwalingen over muzikaal rotsachtig terrein.

TUINSESSIES 

Deze zomer presenteren wij samen met Willem Twee en Het Noordbrabants Museum unieke zomerconcerten in het kader van de Bossche Zomer! Vlij jezelf neer op een picknickkleedje in het gras en geniet tijdens een zwoele zomeravond van heerlijke live-muziek van Nederlandse artiesten als Tim Knol, Spinvis, Lucas Hamming, Tangarine, Nana Adjoa en Robin Borneman. In de sfeervolle ambiance van de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum is slechts plaats voor een beperkt aantal bezoekers, dus het worden geweldige, intieme concerten, iedere donderdag-, vrijdag-, en zaterdagavond van 8 t/m 31 juli.

Bekijk de video

Za 17 juli 2021 - 20:00

Het Noordbrabants Museum - Paleistuin

Prijzen

  • Normaal € 16,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje