Menu
Sluit
Theaterfestival Boulevard - Transmute
  • Dans

Theaterfestival Boulevard - Transmute

Sandman | BE

Di 17 augustus 2021 - 20:30

MAINSTAGE - Brabanthallen

Geweest

Prijzen

Vanaf € 17,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

In onrustige tijden voelt het geruststellend te kunnen zeggen dat we stevige grond onder onze voeten hebben. Maar als de grond onder de voeten vandaan geslagen wordt, wankelt ons zelfbeeld. In deze dansvoorstelling wordt de bekende bodem opeens drijfzand en zakken we langzaam weg in een onbekende wereld. Onder de naam Sandman maakt de Brabants-Brusselse Sabine Molenaar beeldende choreografieën met als beweeglijk rood koord: dromen, nachtmerries en metamorfoses. Transmute lijkt een koortsdroom op een onheilspellend geluidsdecor vol wegrollend ijzer en aanzwellende hamerslagen, waarmee Sabine een herbegin poogt te openen.

Net voordat de COVID-19-pandemie uitbrak, werd Transmute gemaakt. Sabine’s eerste groepswerk, waarmee ze hoopt dat we een opening kunnen creëren om onszelf te herschrijven. Tijd, ruimte en rol lijken inwisselbaar: de ander zijn of worden. Tussen droom en drijfzand blijkt zelfs onze eigenheid vloeibaar.

Expeditie Cement

Deze voorstelling is onderdeel van Expeditie Cement, het zomerprogramma waarin Festival Cement haar selectie makers presenteert op bezoek bij een aantal gastvrije partners: Theaterfestival Boulevard, Theater De Nieuwe Vorst, Verkadefabriek en MU. Check het complete programma op www.festivalcement.nl.

Di 17 augustus 2021 - 20:30

MAINSTAGE - Brabanthallen

Geweest

Prijzen

Vanaf € 17,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur