Menu
Sluit
The Funniest Festival Ever!
  • Cabaret
  • Specials

The Funniest Festival Ever!

Nacht van de humor

Wo 01 september 2021 - 16:00

HAL8 - Brabanthallen

Geweest

Prijzen

Vanaf € 14,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 16:00 uur

Let op: de dagkaart (The Full Monty) is uitverkocht maar er zijn nog tickets beschikbaar voor DAMN, HONEYKiki Schippers en Ramon Chatrer! Met een ticket voor één van de headliners en beleef je de rest van het unieke programma gratis!

Humor is steeds vaker omstreden. Wat de één een steengoede grap vindt, is voor de ander een grove belediging. Politici nemen de vrijheden van de hofnar, en kunstenaars maken humor politiek. Wie mag grappen maken over vrouwen of mensen van kleur? Humor zorgt voor vermaak en ontlading, maar ook voor verdeeldheid en controverse.

The funniest festival ever! 

Op 1 september beleef je de nacht van de humor: één lange nacht waarin we met elkaar humor bevragen en beleven. The Funniest Festival Ever! is een programma met niet alleen cabaret, maar ook toneel, spoken word, debatten, muziek en wetenschap. Met gevestigde namen én de plek om nieuw talent te ontdekken. Koop een ticket voor één van de headliners en beleef gratis de rest van het unieke programma in de Brabanthallen! 

De headliners

Koop een ticket voor één van de headliners en beleef de rest van het unieke programma gratis! Wil je niks missen en alle headliners zien? Kies dan voor de passe-partout: The Full Monty!
17.00 uur | Damn, honey over humor en seksisme, gaat dat samen? De dames van Damn, honey voelen dit aan de tand in hun podcast. 
19.30 uur | Stefano Keizers (extra tickets)
21.00 uur | Kiki Schippers bijt zich vast in de actualiteit met satire voor radioprogramma's en talkshows.
23.00 uur | Ramon Chatrer: tijdens het festival komen zijn manische hersenspinsels en diepste gevoelens tot leven! 

Talent pub, Vlamousse en Dukebox!

Ontdek nieuw en aanstormend talent in de speciale Talent pub en zie de winnaars van vorig jaar opnieuw op het podium: Farida Laan, Giovanni Callaars en Anouk Kragtwijk. Als bezoeker kun je ook deel uitmaken van het creatieve proces van het hilarische duo Vlamousse, een jong en een tikkeltje onfris cabaretduo dat bestaat uit Brigitte van Bakel & Maya van As. En muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen: Dukebox – hét urban- en hiphopproductiehuis uit Den Bosch – heeft een speciale line-up vol urban beats, uiteraard mét humor.

Wetenschap

Tijdens het festival ontrafelen ook vier vooraanstaande humorwetenschappers feiten en fabels over humor in een serie korte lezingen en experimenten, waarbij iedereen mag meediscussiëren. Want zijn mannen echt grappiger dan vrouwen? Mogen mensen overal grappen over maken? En is een grap eigenlijk wel zo onschuldig? Iedereen heeft een mening over humor maar wat zegt de wetenschap hierover?

Dat alles, en meer, ontdek je tijdens de nacht van de humor van The Funniest Festival Ever!

The Funniest Festival Ever! is een coproductie van Theater aan de Parade en de Koningstheateracademie en vindt plaats in de Brabanthallen.
Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.

Wo 01 september 2021 - 16:00

HAL8 - Brabanthallen

Geweest

Prijzen

Vanaf € 14,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 16:00 uur