Menu
Sluit
Kiki Schippers - Funniest Festival Ever!
  • Specials

Kiki Schippers - Funniest Festival Ever!

The Funniest Festival Ever!

Wo 01 september 2021 - 21:00

HAL8 - Brabanthallen

Geweest

Prijzen

  • Jongeren t/m 26 € 14,50
  • Normaal € 17,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 21:00 uur

Hoe ontwikkelt humor zich in het holst van de nacht? Samen met Kiki Schippers en haar scherpe pen kom je hier achter tijdens The Funniest Festival Ever! want tijdens het festival leeft ze alsof het haar laatste dag is en spaart ze niemand!

Kiki Schippers, de Adèle van de lage landen, deed jarenlang eigenlijk niets anders dan leven alsof het haar allerlaatste uur was. Maar, het is ook tijd om even stil te staan en de rekening op te maken. Dit doet ze uiteraard nog steeds met een overdaad aan prikkelende, scherpe en ontwapenende liedjes waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Met haar scherpe pen bijt ze zich vast in de actualiteit met satire voor radioprogramma's en talkshows. Die scherpe pen heeft ze ook tijdens The Funniest Festival Ever! bij, dus wees gewaarschuwd. 

The funniest festival ever! 

Op 1 september beleef je de nacht van de humor: één lange nacht waarin we met elkaar humor bevragen en beleven. Want wat de één een steengoede grap vindt, is voor de ander een grove belediging. The Funniest Festival Ever! is een programma met niet alleen cabaret, maar ook toneel, spoken word, debatten, muziek en wetenschap. Met gevestigde namen én de plek om nieuw talent te ontdekken. Koop een ticket voor één van de headliners en beleef gratis de rest van het unieke programma in de Brabanthallen!

De headliners

Koop een ticket voor één van de headliners en beleef de rest van het unieke programma gratis!
17.00 uur | Damn, honey
19.30 uur | Stefano Keizers (extra tickets)
21.00 uur | Kiki Schippers
23.00 uur | Ramon Chatrer

Uniek programma

Met een kaartje voor Kiki Schippers krijg je toegang tot bijna alles wat The Funniest Festival Ever! te bieden heeft. Een festival tijdens één lange nacht waarin we humor bevragen en beleven. 

Talent pub, Vlamousse en Dukebox!

Ontdek nieuw en aanstormend talent in de speciale Talent pub en zie de winnaars van vorig jaar opnieuw op het podium: Farida Laan, Giovanni Callaars en Anouk Kragtwijk. Als bezoeker kun je ook deel uitmaken van het creatieve proces van het hilarische duo Vlamousse, een jong en een tikkeltje onfris cabaretduo dat bestaat uit Brigitte van Bakel & Maya van As. En muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen: Dukebox – hét urban- en hiphopproductiehuis uit Den Bosch – heeft een speciale line-up vol urban beats, uiteraard mét humor.

Wetenschap

Tijdens het festival ontrafelen ook vier vooraanstaande humorwetenschappers feiten en fabels over humor in een serie korte lezingen en experimenten, waarbij iedereen mag meediscussiëren. Want zijn mannen echt grappiger dan vrouwen? Mogen mensen overal grappen over maken? En is een grap eigenlijk wel zo onschuldig? Iedereen heeft een mening over humor maar wat zegt de wetenschap hierover?

Dat alles, en meer, ontdek je tijdens de nacht van de humor van The Funniest Festival Ever!

The Funniest Festival Ever! is een coproductie van Theater aan de Parade en de Koningstheateracademie en vindt plaats in de Brabanthallen.

Wo 01 september 2021 - 21:00

HAL8 - Brabanthallen

Geweest

Prijzen

  • Jongeren t/m 26 € 14,50
  • Normaal € 17,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 21:00 uur