Menu
Sluit
Damn, Honey - Funniest Festival Ever!
  • Specials

Damn, Honey - Funniest Festival Ever!

The Funniest Festival Ever

Wo 01 september 2021 - 17:00

HAL8 - Brabanthallen

Geweest

Prijzen

  • Jongeren t/m 26 € 14,50
  • Normaal € 17,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 17:00 uur

Humor en seksisme, gaat dat samen? De dames van Damn, Honey voelen dit tijdens The Funniest Festival Ever! stevig aan de tand in hun podcast. 

Het feministische duo houdt zich bezig met fast fashion, dik zijn, de menstruatiecyclus, borsten, validisme, cat calling, vrouwen in de politiek, sport en kunst, over het niet-moederschap, seksueel plezier, de geschiedenis van de Nederlandse vrouwenbeweging, autisme en nóg meer. Aan gespreksonderwerpen dus absoluut genoeg. Tijdens de nacht van de humor maakt het duo live een podcast over humor in het dagelijkse leven en gaan ze het gesprek aan welke rol seksisme hierin speelt. Wie mag er grappen maken over vrouwen? En welke grappen mogen wél gemaakt worden? Je hoort het bij The Funniest Festival Ever!

The funniest festival ever! 

Op 1 september beleef je de nacht van de humor: één lange nacht waarin we met elkaar humor bevragen en beleven. Want wat de één een steengoede grap vindt, is voor de ander een grove belediging. The Funniest Festival Ever! is een programma met niet alleen cabaret, maar ook toneel, spoken word, debatten, muziek en wetenschap. Met gevestigde namen én de plek om nieuw talent te ontdekken. Koop een ticket voor één van de headliners en beleef gratis de rest van het unieke programma in de Brabanthallen!

De headliners

Koop een ticket voor één van de headliners en beleef de rest van het unieke programma gratis!
17.o0 uur | Damn, honey
19.30 uur | Stefano Keizers (extra tickets)
21.00 uur | Kiki Schippers
23.00 uur | Ramon Chatrer

Uniek programma

Met een kaartje voor Damn, honey krijg je toegang tot bijna alles wat The Funniest Festival Ever! te bieden heeft. Een festival tijdens één lange nacht waarin we humor bevragen en beleven. 

Talent pub, Vlamousse en Dukebox!

Ontdek nieuw en aanstormend talent in de speciale Talent pub en zie de winnaars van vorig jaar opnieuw op het podium: Farida Laan, Giovanni Callaars en Anouk Kragtwijk. Als bezoeker kun je ook deel uitmaken van het creatieve proces van het hilarische duo Vlamousse, een jong en een tikkeltje onfris cabaretduo dat bestaat uit Brigitte van Bakel & Maya van As. En muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen: Dukebox – hét urban- en hiphopproductiehuis uit Den Bosch – heeft een speciale line-up vol urban beats, uiteraard mét humor.

Wetenschap

Tijdens het festival ontrafelen ook vier vooraanstaande humorwetenschappers feiten en fabels over humor in een serie korte lezingen en experimenten, waarbij iedereen mag meediscussiëren. Want zijn mannen echt grappiger dan vrouwen? Mogen mensen overal grappen over maken? En is een grap eigenlijk wel zo onschuldig? Iedereen heeft een mening over humor maar wat zegt de wetenschap hierover?

Dat alles, en meer, ontdek je tijdens de nacht van de humor van The Funniest Festival Ever!

The Funniest Festival Ever! is een coproductie van Theater aan de Parade en de Koningstheateracademie en vindt plaats in de Brabanthallen.

Wo 01 september 2021 - 17:00

HAL8 - Brabanthallen

Geweest

Prijzen

  • Jongeren t/m 26 € 14,50
  • Normaal € 17,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 17:00 uur