Menu
Sluit
Ramon Chatrer - Funniest Festival Ever!
  • Cabaret

Ramon Chatrer - Funniest Festival Ever!

The Funniest Festival Ever!

Wo 01 september 2021 - 23:00

HAL8 - Brabanthallen

Geweest

Prijzen

  • Jongeren t/m 26 € 10,00
  • Normaal € 12,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 23:00 uur

Hoe ontwikkelt humor zich in het holst van de nacht? Samen met Ramon Chatrer, de winnaar van álle prijzen van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2020 en een van de finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2021, kom je hier achter tijdens The Funniest Festival Ever! Want tijdens het festival komen zijn manische hersenspinsels en diepste gevoelens tot leven! 

Ramon Chatrer, cabaretier en zanger, speelt tijdens The Funniest Festival Ever! zijn muzikale voorstelling Roestplaats. De lusten en driften van de mensheid vormen de rode draad in zijn verhaal. Waar men deze normaal goed moet onderdrukken, laat Ramon dit vooral even los. Die beerput vol gevoelens die altijd maar dicht moet blijven opent hij tijdens The Funniest Festival Ever!

Ramon Chatrer, de winnaar van álle prijzen van het Groninger Studenten Cabaret Festival, speelt zijn voorstelling Roestplaats. Met de juryprijs, de persoonlijkheidsprijs en de publieksprijs op zak, werd hij gecomplimenteerd voor zijn veelheid aan thema’s en betekenislagen:  ‘Ramon is niet alleen een goede speler en zanger, maar ook een intrigerende maker, die fantasie en werkelijkheid op een spannende manier door elkaar laat lopen.’ 

The funniest festival ever! 

Op 1 september beleef je de nacht van de humor: één lange nacht waarin we met elkaar humor bevragen en beleven. Want wat de één een steengoede grap vindt, is voor de ander een grove belediging. The Funniest Festival Ever! is een programma met niet alleen cabaret, maar ook toneel, spoken word, debatten, muziek en wetenschap. Met gevestigde namen én de plek om nieuw talent te ontdekken. Koop een ticket voor één van de headliners en beleef gratis de rest van het unieke programma in de Brabanthallen!

De headliners

Koop een ticket voor één van de headliners en beleef de rest van het unieke programma gratis!
17.00 uur | Damn, honey
19.30 uur | Stefano Keizers (extra tickets)
21.00 uur | Kiki Schippers
23.00 uur | Ramon Chatrer

Uniek programma

Met een kaartje voor Ramon Chatrer krijg je toegang tot bijna alles wat The Funniest Festival Ever! te bieden heeft. Een festival tijdens één lange nacht waarin we humor bevragen en beleven.

Talent pub, Vlamousse en Dukebox!

Ontdek nieuw en aanstormend talent in de speciale Talent pub en zie de winnaars van vorig jaar opnieuw op het podium: Farida Laan, Giovanni Callaars en Anouk Kragtwijk. Als bezoeker kun je ook deel uitmaken van het creatieve proces van het hilarische duo Vlamousse, een jong en een tikkeltje onfris cabaretduo dat bestaat uit Brigitte van Bakel & Maya van As. En muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen: Dukebox – hét urban- en hiphopproductiehuis uit Den Bosch – heeft een speciale line-up vol urban beats, uiteraard mét humor.

Wetenschap

Tijdens het festival ontrafelen ook vier vooraanstaande humorwetenschappers feiten en fabels over humor in een serie korte lezingen en experimenten, waarbij iedereen mag meediscussiëren. Want zijn mannen echt grappiger dan vrouwen? Mogen mensen overal grappen over maken? En is een grap eigenlijk wel zo onschuldig? Iedereen heeft een mening over humor maar wat zegt de wetenschap hierover?

Dat alles, en meer, ontdek je tijdens de nacht van de humor van The Funniest Festival Ever!

The Funniest Festival Ever! is een coproductie van Theater aan de Parade en de Koningstheateracademie en vindt plaats in de Brabanthallen.

Wo 01 september 2021 - 23:00

HAL8 - Brabanthallen

Geweest

Prijzen

  • Jongeren t/m 26 € 10,00
  • Normaal € 12,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 23:00 uur