Menu
Sluit

XL Play Along!

Horn of Plenty - zaterdag 23 april van 13:30 t/m 14:30 uur - HAL8 in de Brabanthallen

Niets is er natuurlijk leuker dan samen muziek maken! Wil je zelf ook meespelen in de XL-band tijdens Horn of Plenty? Neem dan je sax, trompet, fluit, trombone of ander (blaas)instrument mee, want dat kan op deze zaterdagmiddag!We gaan ter plekke een paar superswingende stukken instuderen. Een soort ‘speedworkshop’ zou je het kunnen noemen! Geschikt voor alle leeftijden en niveaus, mits je maar noten kan lezen.

Er is een fantastische begeleidingsband met jonge toptalenten vanuit Jazzwerkplaats Den Bosch aanwezig, die voor de juiste ‘groove’ zorgt. Workshopleider Jeroen Doomernik gaat de boel in goede banen leiden. En vanzelfsprekend is Eric Vloeimans natuurlijk ook van de partij!

De stukken die we gaan spelen, kun je downloaden en beluisteren via de Jazzwerkplaats. Maar we nemen alle partijen ook voor je mee. Nodig zoveel mogelijk muziekmakende vrienden en publiek uit, zodat het echt een megaleuke, muzikale happening wordt!

O ja en vergeet je lessenaar niet!

Wil je graag meedoen met de XL Play Along? Meld je dan nu aan via info@theateraandeparade.nl. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en (blaas)instrument te vermelden.

Let op: om deel te nemen aan de XL Play Along dien je een zaterdagkaart voor Horn of Plenty te kopen. Bestel je zaterdagkaart.

De Jazzwerkplaats Play Along Talent Band bestaat uit:

Jelle Willems - piano
Rik Jasker - gitaar
Kees van Schijndel - basgitaar
Ap Verhoeven - drums
Jan Lobee - tenorsax
Bram van der Glind - trompet
Eva van der Sterren - viool

Leuk weetjes: Bram van der Glind is winnaar Conservatorium Talent Award 2021, Jelle Willems en Eva van de Sterren finalist en winnaar publieksprijs Prinses Christina Jazz Concours 2021. En de Jazzwerkplaats bestaat dit jaar 30 jaar!