Menu
Sluit
Stef Bos
  • Muziek

Stef Bos

Wo 30 maart 2022 - 20:00

HAL8, grote zaal - Brabanthallen

Prijzen

  • Normaal € 32,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Inclusief drankje

Theaterlocatie: HAL8 - Brabanthallen

Muziek maken. Dat is wat Stef Bos belangrijk vindt. Om mensen te verpozen, uit de waan van de dag te halen, om het leven te vieren en om zowel voor- als achteruit te blikken. En hoe doe je dat beter dan met de muziek van toen en nu? Met zijn rake teksten en warme stemgeluid neemt de kleinkunstenaar je mee in een persoonlijk en intiem concert.

Door corona konden alle plannen worden opgeborgen in de la. Er ontstond een zee van ruimte in zijn agenda en hoofd. Daar wist Stef Bos, al dertig jaar een van de meest gewaardeerde singer-songwriters in Nederland, gelukkig wel raad mee. Hij laveert tijdens In Concert door de zee van woorden en muziek die de afgelopen dertig jaar is gecreëerd, afgewisseld met verhalen over wat hij onderweg zoal tegenkwam.

Wat is er zeker in tijden van Corona
Alle titels overboord
Alle plannen in de la
En een zee van ruimte in het hoofd
Met maar een gedachte
Spelen
Songs van toen en nu
Stef Bos
In Concert

Over Stef Bos

Zanger en kleinkunstenaar Stef Bos maakte zich in Nederland, België en Zuid-Afrika onsterfelijk met het liedje Papa uit 1991, dat vele vaders en zoons een brok in hun keel heeft bezorgd. Zijn dichterlijke en soms wat filosofische instelling levert prachtige poëtische, dromerige nummers op. Ruim dertig jaar later weet hij mensen nog steeds te raken met zijn intieme liedjes. Op zijn erelijstje staan onderscheidingen als de Edison (2x) een Zilveren en een Gouden Harp en de Pall Mall Exportprijs.

stefbos.nl

Beeld: Lieke Anna

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
  • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Wo 30 maart 2022 - 20:00

HAL8, grote zaal - Brabanthallen

Prijzen

  • Normaal € 32,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Inclusief drankje