Menu
Sluit
Stadsgasten
 • Specials
 • Echt Bosch

Stadsgasten

Sterke verhalen uit de stad

Za 02 maart 2024 - 13:30

Huiskamer

Prijzen

 • Normaal € 0,00

Programma

 • Aanvang voorstelling 13:30 uur
 • Geen pauze
 • Einde 14:15 uur

Bosschenaren zitten vol verhalen. Grappige, ontroerende, epische, gênante en persoonlijke. Of je er nu bent geboren, of er pas later bent komen wonen. Voor lange tijd of even. Theater aan de Parade presenteert Stadsgasten, een intieme verhalenmiddag gepresenteerd door Remco Melles in de huiskamer van het theater. Schuif gratis aan en laat je meevoeren, ontroeren of verrassen door de mooiste en grappigste verhalen die je stadsgenoten zelf hebben meegemaakt.

Iedere eerste zaterdag van de maand geven wij het podium aan vijf Bosschenaren en hun verhalen. De vertellers worden vooraf begeleid door theatermaker Talla Dirkzwager die hen helpt om hun verhalen op een nog meeslependere manier te vertellen. De verhalenmiddag is gratis toegankelijk en er is vrije inloop op de dag zelf. Je kunt voorafgaand geen kaartjes reserveren. 

Iedere editie staat er een thema centraal. We trappen op 2 maart af met een speciale editie over Theater aan de Parade. Je hoort de mooiste en grappigste verhalen van van zowel voor als achter de schermen. Denk aan de gekste dingen die de technicus meemaakte, de intieme verhalen die artiesten deelden met onze gastvrouw en de visie van de architect van het nieuwe theater. Op zaterdag 6 april is het thema lentekriebels, met verhalen over je prille jeugdliefde, een ontluikende liefde in het hoftheater of de grootste datingsblunders. Zaterdag 4 mei staat Stadsgasten in het teken van herdenken.

Deel je verhaal

Heb jij een grappig, leuk, mooi of inspirerend verhaal dat past bij één van de thema’s? Meld je dan aan! Je krijgt persoonlijke begeleiding van theatermaker Talla Dirkzwager, die je helpt om je verhaal op de mooiste manier te vertellen.

Vind je het te spannend om zelf op het podium te staan of is je verhaal té persoonlijk? Ook dan kan je meedoen, door je verhaal anoniem in te leveren. Schrijver Saskia de Haas gaat met deze verhalen aan de slag om hier een theatermonoloog van te maken, die zal worden gespeeld door acteur en presentator Remco Melles. 

Stadsprogramma van Theater aan de Parade

Stadsgasten – Sterke verhalen uit de stad wordt gerealiseerd in samenwerking met Paleis voor de Volksvlijt en is één van de twee gratis stadsprogramma’s van Theater aan de Parade over verhalen uit de stad.

 • Stadsgasten - Sterke verhalen uit de stad is gratis toegankelijk en er is vrije inloop op de dag zelf. Je kunt voorafgaand geen kaartjes reserveren. Het aantal plaatsen is echter beperkt, dus zorg ervoor dat je op tijd bent. VOL=VOL!

Beeld: Christ Clijsen

Za 02 maart 2024 - 13:30

Huiskamer

Prijzen

 • Normaal € 0,00

Programma

 • Aanvang voorstelling 13:30 uur
 • Geen pauze
 • Einde 14:15 uur