Menu
Sluit
Rocky Horror Show
  • Musical & show

Rocky Horror Show

Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker, Samir Hassan, Yoran de Bont e.v.a.

Zo 17 oktober 2021 - 20:00

HAL8, grote zaal - Brabanthallen

Prijzen

  • Normaal € 40,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Inclusief drankje

Theaterlocatie: HAL8 - Brabanthallen

Rocky Horror is de meest krankzinnige rock-musical waarbij alles weer een keer mag! De musical is een wereldwijd fenomeen, en is genomineerd voor vijf Tony Awards.

Tijdens een stormachtige avond strandt het pas verloofde stel, Brad en Janet, bij een grote villa. Op zoek naar hulp raken ze al snel verzeild in de vele bizarre avonturen van de excentrieke dokter Frank-N-Furter en zijn vele volgelingen. De avond ontaardt in een ware libido-test waarbij de seksuele avontuurtjes van Frank-N-Furter, zijn gespierde blonde supercreatie Rocky, Brad, en Janet vele grenzen doen vervagen. 

Hysterische Parodie
De musical is vanaf de jaren zestig een toonbeeld geweest van de vrijheid van seksualiteit. Het is een hysterische parodie op de klassieke sciencefiction films, en staat erom bekend dat het de interactie met het publiek aangaat! Iedereen mag mee doen, en alles mag. Dus, swing vooral mee met de wereldwijde cult-klassieker ‘The Time Warp’ of met ‘Damn it, Janet’.

Niemand minder dan Sven Ratzke, een unieke artiest en persoonlijkheid, vertolkt de hoofdrol van de excentrieke en uitbundige dokter Frank-N-Furter. Naast Sven Ratzke spelen ook musical-vedette Ellen Pieters en de jonge talenten Esmée Dekker en Samir Hassan in deze musical.

Foto: Roy Beusker & Dennis Veldman

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.

Bekijk de video

Zo 17 oktober 2021 - 20:00

HAL8, grote zaal - Brabanthallen

Prijzen

  • Normaal € 40,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Inclusief drankje