Menu
Sluit
Nieuwe Namen
  • Cabaret
  • Knowing you, knowing me

Nieuwe Namen

Oldenhermanns en Maarten Westra Hoekzma

Vr 24 maart 2023 - 20:30

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Jongeren t/m 25 jaar (beschikbaar 48 uur voor aanvang) € 12,50
  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Extra informatie

Inclusief drankje

Theaterlocatie: PERRON-3

Nieuwe Namen keert voor de allerlaatste keer dit seizoen terug naar Rosmalen. Laat je buikspieren schudden, je mondhoeken krullen en de tranen (van het lachen) maar lopen. Want deze editie laten Oldenhermanns en Maarten Westra Hoekzma zich helemaal gaan om jou een grappige avond te bezorgen. Wie gaat er na Tobi Kooiman en Chris Verlaan met de meeste stemmen naar huis?

Oldenhermanns:
FCKD is een klimaatcomedy om je groene vingers bij af te likken. Met lichte paniek lachen we samen (en huilen we een beetje) over wat ons te wachten staat. Trek je poncho en kaplaarzen aan, want droog ga je het niet houden…

Oldenhermanns gaat de strijd aan met global warming en probeert er ondertussen een awesome tijd van te maken. Vanuit ‘Utrecht aan zee’ in 2040 ontstaat een hilarische krachtmeting tussen later en nu. Hoe leggen ze dit uit aan hun koters?! Mos-verzamelhipsters, doorgeslagen Co2 junkies en ook zijzelf belanden in een onmogelijke kluwe het juiste te doen en hopen dat climate change toch misschien een Hoax is…

Maarten Westra Hoekzema
‘Haal alles uit het leven, want je leeft maar één keer!’. Daar geloofde Maarten heilig in. Tot hij op een dag, kijkend naar de zoveelste Netflix-serie, besefte dat zijn leven maar de helft was van wat het had kunnen zijn. Hij nam een besluit en ging vol voor succes. En dat lukte! Zijn zalen liepen vol, het geld stroomde binnen en er kwamen lovende recensies.

Op een zondagochtend om 11 uur vond hij zichzelf terug in een jacuzzi van een Amsterdams tophotel, naast een dronken Amerikaanse investeerder. Hij dacht: hoe ben ik hier beland? Is dit niet een beetje te veel doorgeslagen?

Beeld: Karel Sanders, Kipgrafiek en Tom Bertels

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.

Bekijk de video

Vr 24 maart 2023 - 20:30

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Jongeren t/m 25 jaar (beschikbaar 48 uur voor aanvang) € 12,50
  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Extra informatie

Inclusief drankje