Menu
Sluit
Nieuwe Namen
  • Cabaret

Nieuwe Namen

Jasper van der Veen, Marlon Kicken en Victor Luis van Es

Do 01 september 2022 - 20:30

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Genodigd speciaal € 0,00
  • Jongeren t/m 25 jaar (beschikbaar 48 uur voor aanvang) € 12,50
  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Extra informatie

Exclusief drankje

Theaterlocatie: PERRON-3

Ze zijn nieuw, ze zijn grappig op hun eigen manier en jij kunt hun talent ontdekken nog voordat ze de grote zaal volledig uitverkopen. Opkomend cabarettalent krijgt een podium in PERRON-3. Jasper van der Veen, Marlon Kicken en Victor Luis van Es krijgen allemaal hun moment om te shinen en jou buikpijn te bezorgen van het lachen.

Jasper van der Veen:
Jasper wil aan de ene kant zijn ongezouten mening geven, iets ondernemen, maar ook iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaamaan steeds voller met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus hij moet kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis. Het staat strak van de sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten prachtige verhalen en gewoon slap geouwehoer.

Marlon Kicken:
Marlon moet eerlijk bekennen dat hij de rode daad wel eens compleet kwijt is. Maar waarom? Geen idee. Wanneer hij die draad weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Het is natuurlijk geen probleem als jij na zijn show ook even de draad kwijt bent. Dan heb je in ieder geval een leuke avond gehad! Maar als jij het wel snapt… PLEASE HELP MARLON!

Deze avond is Marlon niet ‘gewoon’ Marlon, maar beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en óók een snufje gewoon Marlon.

Victor Luis van Es:
Is je favoriete cabaretier uitverkocht? Dan is er altijd nog een ‘Plan B’. Bijvoorbeeld de luchtige voorstelling van Victor waarin hij op zoek gaat naar de humor binnen onderwerpen als klimaat, oorlog, religie en zelfontwikkeling. In zijn eerste show keek Victor meer naar binnen, nu kijkt hij naar buiten en de wereld om zich heen. Want hoe mooi is de wereld nu echt? Was dit altijd al het plan? Wat was plan A en wat is in godsnaam plan B?

Wij willen natuurlijk weten om welke cabaretier jij het aller hardst hebt gelachen. Laat je ons weten welke cabaretier jij vaker wilt zien?

Presentatie in handen van Maddie Venema
Cabaretier in spé en student aan de Bossche Koningstheateracademie, Maddie Venema, zal als presentatrice ervoor zorgen dat de avonden van ‘Nieuwe Gezichten’ soepel zullen verlopen. Maddie is een kleine 23 jaar geleden geboren in het chronisch-mistroostige Alphen aan de Rijn, maar daar merk je nu gelukkig niks meer van. Haar podiumpersoonlijkheid kenmerkt zich door haar charmante-ongemak en schakels tussen speelsheid en scherpe humor.

Beeld: Manon van der Zwaal, Dave van Hout en Rik Engelgeer

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.

Do 01 september 2022 - 20:30

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Genodigd speciaal € 0,00
  • Jongeren t/m 25 jaar (beschikbaar 48 uur voor aanvang) € 12,50
  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Extra informatie

Exclusief drankje