Menu
Sluit
Nieuwe Namen
  • Cabaret

Nieuwe Namen

Remy Evers, Nesim El Ahmadi, Lonne Gosling, Tobi Kooiman en Jeroens Clan

Di 22 maart 2022 - 20:30

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Jongeren t/m 25 jaar (beschikbaar 48 uur voor aanvang) € 12,50
  • Normaal € 19,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Extra informatie

Inclusief drankje

Theaterlocatie: PERRON-3

Theater aan de Parade geeft aanstormend cabarettalent een podium. Tijdens De Nieuwe Namen cabaretavond treden vijf cabaretiers op die op het punt staan om door te breken voor het grote publiek. Gegarandeerd lachen tot je buikpijn hebt.

Ontdek het nieuwe aanstormend cabarettalent van 2021. Vijf cabaretiers slaan de handen ineen en verzorgen samen een avondvullend programma met de grappigste verhalen. Ze komen allemaal aan bod en nemen allemaal hun moment om te shinen!

Remy Evers:
Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Nesim El Ahmadi:
Nesim bespreek taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn. Hoe is het om de zoon van een vluchteling te zijn? De zoektocht naar zijn geloof, op jonge leeftijd trouwen met een christelijke vrouw en zelf moslim zijn. Een haartransplantatie op je 23e , de ontvoering van zijn vrouw of hoe het is om vast te zitten in een cel.

Tobi Kooiman:
Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. Hij probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch? Op het podium wel; daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties. Hij neemt op de koop toe dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht. 

Jeroens Clan:
Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: "Ik was op 22 maart 2022 bij Theater aan de Parade bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.” 

Lonne Gosling:
Misschien moet ik zelf huilen is een solo van een losgeslagen maar innemende actrice op haar retour (nog voordat iemand überhaupt van haar gehoord heeft). Is het cabaret? Is het stand-up? Is het theater? Geen idee. Hoe dan ook, verwacht een absurde en eigenzinnige show over de sneuheid van het bestaan.

Beeld: Dave van Hout, Anneloes van den Adel, Merel van Dooren, Anne van Zantwijk

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
  • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

 

Di 22 maart 2022 - 20:30

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Jongeren t/m 25 jaar (beschikbaar 48 uur voor aanvang) € 12,50
  • Normaal € 19,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Extra informatie

Inclusief drankje