Menu
Sluit
Nick, Simon & Garfunkel
  • Muziek

Nick, Simon & Garfunkel

Nick & Simon

Do 02 juni 2022 - 20:00

HAL8, grote zaal - Brabanthallen

Prijzen

  • Normaal € 46,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Inclusief drankje

Theaterlocatie: HAL8 - Brabanthallen

Een avondje uit in Den Bosch en niet zomaar eentje. Vanavond spelen onze ‘eigen’ Nick & Simon de nummers van dat andere legendarische duo: Simon & Garfunkel. Maak je op voor een fiks aantal klassiekers, onbekende juweeltjes én nooit eerder gespeelde liedjes van hun eigen nieuwe plaat NSG. Wees er snel bij, want de concertkaarten gaan hard!

In 1970 verscheen het album Bridge Over Troubled Water van levende legendes Simon & Garfunkel. Vijftig jaar later reisden Nick & Simon naar New York om op zoek te gaan naar waar en hoe het ooit met het Amerikaanse duo begon. Die zoektocht leverde naast de succesvolle tv-documentaireserie Homeward Bound veel inspiratie op voor nieuw Nederlandstalig werk. In het najaar van 2020 verscheen het (met goud bekroonde!) album NSG, opgenomen met meervoudig Grammy-winnaar Jay Newland. Nu komt dan eindelijk de theatertour waar we al lange tijd reikhalzend naar uit hebben gekeken!

Tijdens het concert nemen Nick, Simon en band je mee naar de zo kenmerkende samenzang en instrumentale omlijsting van dat andere duo. Uiteraard staan er een flink aantal klassiekers maar ook minder bekende juweeltjes van Simon & Garfunkel op de speellijst. Ook niet te missen: Nick & Simon spelen voor het eerst ook een aantal van hun nieuwste liedjes, waaronder OostenwindJarenlange Maanden en Waarom. Zin in een muzikaal avondje in Den Bosch? Bestel dan nu je concertkaarten!

https://nickensimon.nl/ 

Beeld: Tim Toorman Forward Amsterdam

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
  • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Do 02 juni 2022 - 20:00

HAL8, grote zaal - Brabanthallen

Prijzen

  • Normaal € 46,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Inclusief drankje