Menu
Sluit
Mira van der Lubbe
  • Muziektheater

Mira van der Lubbe

Nog altijd nog

Do 17 februari 2022 - 20:00

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Theaterlocatie: PERRON-3*

Na de succesvolle theatersolo Maak van je shit een hit komt theatermaker Mira van der Lubbe (1987) met een tweede muzikale voorstelling. Nog altijd nog is het verhaal van een allesomvattende jeugdvriendschap, hoe die ontstond én kapotging. Met als grote vraag: wat valt er na twintig jaar nog te lijmen?

Nu theatermaker Mira van der Lubbe (1987) moeder is van een peuter gaan haar gedachten steeds vaker terug naar haar eigen kinderjaren en in het bijzonder naar de hechte vriendschap die ze met haar buurjongen had. Ruim tien jaar lang waren ze twee handen op één buik, maar toen de pubertijd zijn intrede deed, kwamen er barsten in de vriendschap. Na een botte opmerking wilde Mira niets meer met hem te maken hebben en verbrak ze het contact. Daarna hoorde ze alleen nog maar dubieuze verhalen over hem. Twintig jaar later vraagt Mira zich af of het allemaal wel waar was en waarom ze er toen niet op af is gegaan. Nog altijd nog is een muzikale theatersolo over een allesomvattende vriendschap, hoe die ontstond en kapotging. Met als grote vraag: wat valt er na twee decennia nog te lijmen?

Over Mira
Mira van der Lubbe (Amsterdam 1987) is acteur, theatermaker en schrijver. Na haar afstuderen in 2011 aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie speelde ze als freelancer onder andere bij De Toneelmakerij, Toneelgroep Maastricht, Het Nationale Theater en tv-series als Jeuk en Dokter Deen. In de zomer van 2017 stond ze met haar eerste solovoorstelling Maak van je shit een hit op theaterfestival De Parade. Een persoonlijke, muzikale en theatrale show over hoe te leven als je weet dat je belast bent met een erfelijk borstkanker-gen, over de gevolgen daarvan en het maken van keuzes. Haar kwetsbare én krachtige manier van vertellen kwam binnen bij het publiek dat zichtbaar geroerd de tent verliet.

Mira genereerde veel media-aandacht met haar voorstelling. Zo schoof ze aan bij Jinek en RTL Late Night, was ze te horen op verschillende radiozenders en werd ze geïnterviewd door NRC, de Volkskrant en Het Parool. Met Maak van je shit een hit heeft Mira een toon gezet, waar ze in deze nieuwe theatersolo opnieuw naar streeft.

miravanderlubbe.nl

Beeld: Laila Cohen

*Let op: vanwege de huidige coronamaatregelen is er een andere zaalindeling. Dit betekent dat onze collega's je naar een zitplaats begeleiden. Zo zorgen we ervoor dat er voor iedereen plaats is én je voldoende afstand houdt ten opzichte van andere bezoekers. We hopen hiervoor op je begrip!

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
  • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Do 17 februari 2022 - 20:00

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur