Menu
Sluit
Lucky Luuk (4+)
  • Jeugd & familie

Lucky Luuk (4+)

Meneer Monster

Za 12 maart 2022 - 15:00

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 15,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 15:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje

Theaterlocatie: PERRON-3

Theaterknaller Lucky Luuk is onderweg naar Rosmalen! Een stoere familievoorstelling met een western sausje. Een theater hit vol fysieke humor en handgemaakte special effects. Meneer Monster, de makers van o.a. De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut komen met een knaller van een voorstelling, losjes geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke. 

In Lucky Luuk verdwijnt Meneer Monster langzaam in het wilde westen. Vanuit een magische miniatuurwereld banen de drie stoere polder cowboys zich een weg door hun verbeelding. Een fysieke actie comedy muzikaal omlijst door meerstemmige westernmuziek, vol met handgemaakte special effects. Een lage landen western als ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van spelende kinderen. Een voorstelling om dorst van te krijgen.

Over Meneer Monster
Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie en producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. Meneer Monster vierde in 2019 zijn vijfjarig jubileum met de Monster Mania. Meneer Monster is bekend van de voorstellingen Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos, De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen en Rovers. In September 2020 had Meneer Monster zijn eerste grote zaal productie in samenwerking met Bos Theaterproducties: De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen. Meneer Monster is in 2014 opgericht door Chris Koopman, Olaf van de Ven en Christiaan Bloem. Het eigenzinnige jeugdtheatercollectief Meneer Monster speelde met zijn voorstellingen in Nederland, België, Frankrijk, Zuid Afrika, China en Taiwan.

Binnenkort is deze theater hit op de planken van Rosmalen te bewonderen! De voorstelling Lucky Luuk, is licht geïnspireerd op Lucky Luke, de meest succesvolle stripreeks in Europa, samen met Kuifje en Asterix. Een stoer familie uitje voor iedereen die zin heeft om te lachen en zich te verwonderen. Komt dat zien!

Meer informatie over deze voorstelling is te vinden via: Lucky Luuk | Theatervoorstelling Meneer Monster

Extra leuk: vanaf 14.00 uur is er een schminker aanwezig die alle kinderen een Lucky Luuk snorretje wil geven. Zo ga je helemaal in stijl de voorstelling in.

Foto: Félice Hofhuizen

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
  • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Za 12 maart 2022 - 15:00

PERRON-3

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 15,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 15:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje