Menu
Sluit
JOHAN
  • Muziek

JOHAN

JHN22

Wo 23 maart 2022 - 20:00

HAL8, grote zaal - Brabanthallen

Prijzen

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Inclusief drankje

Theaterlocatie: HAL8 - Brabanthallen

Het moest ervan komen, de terugkeer van JOHAN. Jacob de Greeuw kon niet anders. Er waren te veel stukken, strofen en klanken die schreeuwden om in JOHAN-songs te worden gegoten.

Niets stelt meer gerust dan schoonheid die wordt geboren uit droefenis. Laat De Beste Zangers maar eens een liedje van JOHAN horen en dan eens zien wie er het laatst huilt… Jacob de Greeuw weet keer op keer het grootse lijden om te zetten naar de mooiste liedjes. De voorman van JOHAN handelt daarmee in tijdloze popmuziek en mag zich na vijf albums tot de canon van de Nederrock rekenen.

Na een radiostilte van tien jaar verscheen in 2018 Pull up, het laatste JOHAN-album. Tijdens een uitverkochte clubtour werd de band warm onthaald door een legioen trouwe fans en een fiks aantal festivaloptredens volgde.

De voor 2021 geplande theatertour beloofde een viering te worden van de twintigste verjaardag van het iconische album Pergola. Maar goed, dat liep helaas even anders… JHN21 werd JHN22. Tijdens deze theatertour kijkt de band met gepaste trots terug op klassieke songs als Day is Done en Tumble and Fall. Voordeel van het bizarre afgelopen jaar is dat het voor JOHAN een geheel nieuw scala aan tonen, beelden en geluiden heeft opgeleverd. JHN22 is daarmee doorspekt met nieuwe nummers, die verschijnen op het nieuwe zesde album van JOHAN. Bij ons krijg je alvast een voorproefje!

zang, gitaar: Jacob de Greeuw
gitaar, zang: Robin Berlijn
bas, zang: Diets Dijkstra
drums: Jeroen Kleijn

johan4all.com

Beeld: Han Ernest

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
  • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Wo 23 maart 2022 - 20:00

HAL8, grote zaal - Brabanthallen

Prijzen

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Extra informatie

Inclusief drankje